Itthon » Kék fény

Nem pihent a rendőrség hétvégén

Csempész cigit koboztak el Zetelakán, súlyos balesethez kellett kiszállniuk Farkaslakára, és a részegen lopott autót is megtalálták.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Mindenki megsérült a balesetben fotók: Albert Szabolcs
Mindenki megsérült a balesetben fotók: Albert Szabolcs
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. május 16., 12:05
0 hozzászólás. 

Mivel a sínekre borult teherautó miatt nehéz napjuk volt pénteken a rendőröknek, hétfőn sikerült megtudnunk, a péntek délután, Farkaslakán történt baleset részleteit.

Gheorghe Filip, megyei rendőrségi szóvivő tájékoztatása alapján péntek délután fél hat körül a farkaslaki főutcáról akart letérni a 13A országútra a 24 éves farkaslaki nő, de nem adott elsőbbséget a csíkszeredai 50 éves P. E. által vezetett járműnek. A két autó csúnyán összeütközött.

A balesetben súlyosan megsérült a farkaslaki hölgy, akinek a szemtanúk szerint nagyon csúnyán ki volt fordulva és össze volt zúzódva a lába, és szintén súlyosan megsebesült a másik autó sofőrje, P. E. is.

farkaslaki-baleset2

A csíkszeredai sofőr felesége, a szintén 50 éves P. I. R. könnyebb sérülésekkel megúszta a bajt.

A személyi sérülések mellett az anyagi kár is jelentős, mintegy 15 ezer lejre becsülték a rendőrségi kivizsgálás során. A baleset egyik résztvevője sem ivott alkoholt - mondta a szóvivő. Hozzátette: az ügyben nem szándékos testi sértés és elsőbbség meg nem adása miatt indul eljárás.

Lopott egy autót, hogy részegen hazavezessen

Nem telt eseménytelenül a szombat sem. Délelőtt, Hidegkút és Székelyandrásfalva között talált a rendőrség egy sáncba borult autót, amelynek vezetője elmenekült a helyszínről.

A gyanúsított az 50 éves segesvári K. M., akinek nincs jogosítványa, de részegen lopott Hidegkútról egy autót, hogy hazamenjen vele. Mivel a balesetben enyhén megsérült, nem szándékos testi sértés, jogosítvány nélküli, alkoholos állapotban való vezetés, valamint lopás miatt indul eljárás ellene.

Szintén szombaton Zetelakán 350 csomag, zárjegy nélküli cigarettát koboztak el egy helyi boltból - számolt be a megyei rendőrség szóvivője.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."