Itthon » Kék fény

Az utcáról raboltak el egy udvarhelyi nőt

Nem tudott elszakadni volt kedvesétől, ezért fényes nappal autóba tuszkolta őt Székelyudvarhelyen a gyergyóújfalusi férfi.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Illusztráció
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO/HÍRSZERK
2016. május 30., 14:19
0 hozzászólás. 

A rendőrségi közleményben idézőjeles rablásként emlegetik a hétvégi székelyudvarhelyi eseményeket: május 28-án, szombaton négy gyergyószéki férfi Parajdig vitte kocsival a 23 éves, udvarhelyi G. S.-t, amíg a rendőrök elkapták őket.

Az ügyről a 112-es segélyhívószámon érkezett bejelentés május 28-án, szombaton délután háromnegyed öt körül: a fiatal nőt az Orbán Balázs utcában akarata ellenére ráncigálta az autóba korábbi kedvese, a 41 éves, gyergyószentmiklósi G. J. és annak barátja, a 21 éves, gyergyóújfalusi S. Z.

Az áldozat az édesanyjával közlekedett a nevezett utcán, ő megpróbálta megvédeni a lányát, de G. J. feltartóztatta őt. Az autót a parajdi rendőrök állították meg a bejelentés alapján. A gépjárműben összesen négy férfi és a fiatal nő ült, mindegyiküket kihallgatták a székelyudvarhelyi rendőrségen.

Az emberrablás áldozata feljelentést tett, amely alapján a 21 és a 41 éves férfit is 24 órás őrizetbe vették, erőszakos fogva tartás vádjával. Május 29-én ügyükben előzetes letartóztatást javasoltak, de az ügyészség hatvan napos bírósági felügyelet alá helyezte őket.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."