Itthon » Kék fény

Két kígyómarás is volt a héten

Tizenketten sérültek meg az utakon, de sok volt a szívbeteg is az elmúlt héten. Kígyómaráshoz is riasztották a mentőket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

kigyos 08
Kígyó mart meg két embert. Fotó: Bekő Csaba / archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. július 18., 11:10
0 hozzászólás. 

A július 11. és 17. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint huszonhét személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és hat szívinfarktus, illetve tizenegy agyvérzés is volt. Negyvenhárman magas vérnyomás következtében kerültek kórházba, és tizennyolc várandós nőt is mentőautó vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma harmincnégy volt, testi sértés miatt hét ember került kórházba, negyvenhárman pedig traumák miatt. Összesen kilenc közlekedési baleset történt a megyében, ezekben tizenkét ember sérült meg.

A mentőszolgálat munkatársait huszonhat pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz és öt kómás esethez is riasztották, de kilenc ittas személyt is kórházba kellett vinniük.

Nehéz légzés miatt tizenkilencen, rángógörcs miatt pedig öten kerültek kórházba, de volt hat gyomorvérzés is, hasmenés miatt pedig tizennyolc embert kellett ellátni.

Egy ember napszúrást kapott, egyet kutya harapott meg, Tölgyesen és Balánbányán egy-egy személyt kígyómarás miatt vitt kórházba a mentő.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."