Itthon » Kék fény

Vonatbalesetben hunyt el egy személy

Nyolc autóbaleset történt a múlt héten, szerencsére egyik sem volt halálos kimenetelű.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

vonatgazolasbaleset
Vonatgázolás, fotó: archívum
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. július 26., 09:56
0 hozzászólás. 

A július 18. és 24. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint huszonhárom személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és két szívinfarktus, illetve huszonhárom agyvérzés is volt. Negyvenöten magas vérnyomás következtében kerültek kórházba, és tizenkilenc várandós nőt is mentőautó vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma huszonnyolc volt, testi sértés miatt nyolc ember került kórházba, negyvenhárman pedig traumák miatt, kilenc ember szenvedett el különböző törést. Összesen nyolc autóbaleset történt a megyében, ezekben tíz ember sérült meg.

A mentőszolgálat munkatársait tizenhárom pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz és öt kómás esethez is riasztották, de tizennyolc ittas személyt is kórházba kellett vinniük.

Nehéz légzés miatt huszonketten, rángógörcs miatt pedig tízen kerültek kórházba, de volt két gyomorvérzés is, hasmenés miatt pedig hat embert kellett ellátni. Epilepszia miatt háromszor, asztmás roham miatt négyszer szálltak ki a mentősök.

Ájulás miatt hatan, allergiás reakció és mérgezés során nyolcan-nyolcan voltak ellátva, illetve egy kutyaharapás is történt a megyében. Vonatbaleset is történt a múlt héten, amelyben egy ember életét vesztette. További kilenc ember hunyt el, akiken már nem tudtak segíteni a kiérkező mentősök – mondta el a mentőszolgálat képviselője.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."