Itthon » Kék fény

Nagyon sokan megcsúsztak a múlt héten

Tizenöt autóbaleset, húsz sérült – nem vicces a mentősök mérlege a közlekedési baleseteket illetően.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Nemcsak közlekedni volt nehéz, balesetek is történtek a múlt héten
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. december 05., 13:33
0 hozzászólás. 

A november 28. és december 4. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint tizenkilenc személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és egy szívinfarktus, illetve kilenc agyvérzés is volt. Hatvanhárman magas vérnyomás következtében kerültek kórházba – ez is nagyon magas szám, valószínűleg az időjárás drasztikus megváltozásával van összefüggésben. Huszonnégy szülő nőt is mentőautó vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma harminchat, testi sértés miatt négy ember került kórházba. Összesen tizenöt közúti baleset történt a megyében, ezekben mintegy húsz személy sérült meg könnyebben vagy súlyosan, szerencsére egy ember sem halt meg a Hargita megyei utakon, amelyeken az elmúlt napokban csak óvatosan lehetett közlekedni a havazás és következményei miatt.

A mentőszolgálat munkatársait tizenhárom pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz, illetve hat ittas emberhez is riasztották.

Nehéz légzés miatt harmincöten, rángógörcs miatt négyen kerültek kórházba, de volt három gyomorvérzés is. Hasmenés miatt tizenegy embert vittek kórházba, két mérgezés volt, valamint három kutyaharapáshoz is ki kellett menniük a mentősöknek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."