Itthon » Kék fény

Közlekedési balesetekkel kezdődött az év

Több autóbaleset is volt az év második napján, a Cekenden három autó ütközött össze. De petárdát és fát is koboztak el, halálos tűzeset is volt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

kozlekedesiINFOHomorod
Fotó: Facebook / Udvarhelyszéki Közlekedési INFO
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. január 03., 13:39
0 hozzászólás. 

Nem kezdődött jól mindenki számára az újév, hiszen többen is autóbalesetet szenvedtek. Január 2-án délelőtt fél tízkor a székelykeresztúri 46 éves N. D. Homoródfürdő és Máréfalva között nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett, a síkos úton autója megcsúszott és összeütközött egy szabályosan közlekedő járművel, majd egy harmadik autó is beleütközött az előbbiekbe. A balesetben összesen hatan sérültek meg, szerencsére egyikük sem súlyosabban.

Egy óra múlva a Kalonda tető közelében történt újabb baleset, egy 22 éves besztercei autóvezető nem tartotta be a követési távolságot és emiatt összeütközött egy korondi autóvezető gépkocsijával. Ugyan nem sérült meg súlyosabban itt sem senki, de az egyik autó egyik utasát feszítővágóval tudták kiszabadítani a megrongálódott autóból.

Volt egy baleset január elsején is, a parajdi 51 éves S. B. Szentegyháza után egy kanyarban lesodródott és felborult, az autóban egy személy könnyebben megsérült.

A tűzoltóknak is aktív napjaik voltak, hiszen az óév utolsó napján Homoródalmáson leégett egy lakóház, egy 81 éves fekvőbeteg öregasszony az égő házban halt meg, a tüzet egy felhevült kályha okozta. Még aznap egy sikaszói házhoz is tűzoltót hívott egy szilveszterező társaság, mert a házuk kigyulladt.

Újszékelyen egy személyt azért bírságoltak meg, mert engedély nélkül szállított tűzifát, a megyében a rendőrök nyolc személytől összesen 5.600 petárdát vagy más pirotechnikai eszközt koboztak el, köztük a 26 éves, székelyudvarhelyi P. R.-től is.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."