Itthon » Kék fény

Elfogták az almási gyilkosság gyanúsítottját - FRISSÍTVE

Hivatalos: azonosították a múlt év végén elkövetett kegyetlen emberölés feltételezett elkövetőjét. Az ügyészség közleményben tájékoztat az ügyről.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

fotó: Egyed Ufó Zoltán
fotó: Egyed Ufó Zoltán
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2017. január 24., 11:42
2 hozzászólás. 

Több forrásunk is megerősítette, hogy hétfő este elfogták a 2016. december végén történt gyilkosság gyanúsítottját. Egy 15 éves kiskorú követhette el a tettet, megtalálták nála a kést és a véres ruhákat – tudtuk meg. Az illető a néni szomszédjában lakók közül került ki, és az egész nyomozás alatt úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna, szekerezett, hordta a bálát – mesélte helyszíni informátorunk.

Úgy tudjuk, hogy nincs kapcsolat az időközben elkapott, gyilkosság és nemi erőszak miatt körözött két férfi, valamint ezen ügy között.

Azt, hogy mi volt a gyilkosság indítéka, és volt-e az illetőnek tettestársa, egyelőre nem ismert. A rendőrség a nyomozást vezető ügyészség jóváhagyása nélkül nem adhat ki információt, a nemzeti ünnep miatt pedig ez a keddi nap folyamán nem is fog megtörténni.

Amennyiben sikerül több adatot megtudnunk az ügyről, visszatérünk.

FRISSÍTÉS

Mégis dolgozik a nemzeti ünnepen a román igazságszolgáltatás. A Legfőbb Ügyészség bűnügyi és kriminalisztikai osztályának ügyészei foglalkoznak a december 27-28. közötti időszakban történt gyilkosság felderítésével, ők adtak ki január 24-én délután közleményt az ügyben.

Ebből megtudjuk, január 23-án bűnvádi eljárás elindítását rendelték el a kiskorú B. L. ellen minősített gyilkosság vádjával

Január 24-én, kedden a vádlott előzetes letartóztatásba vételéről dönt a Hargita megyei törvényszék.

Az ügyészek a következőket hozzák nyilvánosságra a váddal kapcsolatban: A 2016. december 27-28. közötti időszakban az áldozat otthonában a kiskorú B. L. vádlott − hosszú időn át tartó és erőteljes szenvedést okozva védekező áldozatának – egy vágószerszámmal a fejére, a nyakára és mellkasára, valamint más testrészeire mért szúrásokkal megölte a 71 éves S. E.-t.

A nyomozást a Hargita megyei rendőrség kriminalisztikai igazgatóságának közreműködésével végezték.

Az ügyészség megjegyzi, hogy a bűnvádi eljárás elindítása a vádlott ellen a Btk. által szabályozott bűnvádi folyamat része, melynek célja a bizonyítási eljárás intézményi körülményeinek megvalósítása, és semmiképp nem írja felül az ártatlanság vélelmének elvét.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Avarka
2017-01-24 22:01:12
Boxos
- 15 évesen késsel járkál
- 15 évesen gyilkol
- lassú, különös kegyetlenséggel
- a nagyon demokrata, pollkorrekt székelyhon letiltotta a hozzászólásokat a cikkéhez
- egyik másik cikk a néni szomszédaira is kitért
Tudjuk miféle nemzet sarja követte el a gyilkosságot, igaz?

Vigasztalódást a családnak, békés nyugalmat szegény idős asszonynak. Életfogytig rohadást a gyilkos boxosnak, még a pereputtyának is.
avatar
miszlik
2017-01-25 10:19:33
Harminc évesen már rég kint lesz a rohadt patkány...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."