Itthon » Kék fény

Drogdílereket kaptak el Udvarhelyen és Zetelakán

Kilenc házkutatás után tíz embert állítottak elő csütörtökön reggel. Udvarhelyen és környékén is rajtaütésszerű házkutatások voltak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Tíz embert vittek el a maszkosok
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. március 02., 16:35
0 hozzászólás. 

Összehangolt akciót tartott a Hargita és a Maros megyei Szervezett Bűnözés Elleni Ügyészség, illetve a rendőrség csütörtökön reggel. Összesen 9 házkutatást tartottak Székelyudvarhelyen, Zetelakán és Marosvásárhelyen, illetve Mezőpaniton. A rajtütés célja egy tíztagú, drogterjesztéssel foglalkozó csoport előállítása volt.

A házkutatások során több olyan anyagot találtak a rendőrök és az ügyészek, amik drogterjesztésre utaltak. A rendőrségi jelentés konkrétan nem nevezte meg, hogy milyen anyagokat találtak, csupán a "por" és a "növényi részek" kifejezések szerepeltek a közleményben. Lefoglaltak továbbá mérlegeket, cigarettapapírt, illetve készpénzt (lejt, forintot és eurót), amiről azt gyanítják, hogy drogkerekedelemből származnak, de találtak airsoft-pisztolyt, baseball-ütőt és nuncsakut is.

A lefoglalt anyagokat egy kolozsvári laboratóriumba vitték, az előállított személyeket pedig Csíkszeredába, kihallgatásra. Szervezett bűnözői csoportban való részvételért 1-től 5-ig, kábítószer-termesztésért és -kereskedelemért 2-től 7 évig, míg saját használatra való kábítószer birtoklásáért 3 hónaptól 2 évig terjedő szabadságvesztés jár.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."