Itthon » Kék fény

Elkapták a futárszolgálathoz betörő két férfit, előzetesbe kerültek

Néhány nap alatt sikerült előállítani azt a két betörőt, akik egy futárszolgálat székelyudvarhelyi kirendeltségéhez törtek be. A pénz egy része is előkerült.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

betores
A betörők körülbelül húszezer eurót zsákmányoltak. Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. március 27., 10:57
1 hozzászólás. 

Összesen 91 ezer lejt loptak el március 16-ára virradó éjszaka a Merkúr áruház mögötti Fan Courier kirendeltségtől – a gyanú szerint két férfi követte el a betörést, akik nagyon gyorsan távoztak a városból.

A székelyudvarhelyi rendőrök másfél hét után, március 24-én állították elő a két gyanúsítottat: a 26 éves mezőzáhi D. I. és a 38 éves mezőcekedi Z. M. F.-et, előbbit Mezőzáhon, a másik férfit a Fehér megyei Balázsfalván. A nyomozás során három házkutatást végeztek a három említett településen - tudtuk meg Gheorghe Filip rendőrségi sajtószóvivőtől. 

Március 24-én kiderült, hogy az ellopott pénzből a betörők vásároltak egy drága gépkocsit, de ezt a járművet lefoglalták a rendőrök, illetve azt is, amit a betörésnél használtak. A két autón kívül 14 900 lejt és négyezer eurót is lefoglaltak a rendőrők, alapos a gyanú, hogy ezt a pénzt a futárszolgálattól lopták el. A házkutatások során több elektronikai cikket, vízpumpát és szerszámokat is találtak, ezeket a javakat szintén lefoglalták, mert alapos a gyanú, hogy ezeket is a lopott pénzből vásárolták.

A két férfit a székelyudvarhelyi bíróság harminc napos előzetes letartóztatásba helyezte, jelenleg a Megyei Rendőrség fogdájában vannak. Az ügy kivizsgálását tovább folytatják.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Terminator
2017-03-27 15:29:43
hmm
Tudtommal nem lenne szabad a cég nevét kiírjátok! És arra is kivancsi vagyok hogy a F. C. betartja-e a törvényes biztonsági előírásokat vagy egy termopan ajtó is megteszi amit könnyen be lehet nyomni...?!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."