Itthon » Kék fény

Halálos baleset Betfalva közelében

Földön heverő személyt ütött el egy fiatal lány szombat hajnalban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

A kép illusztráció
A kép illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. április 29., 11:58
0 hozzászólás. 

Szombat hajnalban 3 óra 35 perckor történt súlyos baleset Székelykeresztúr és Betfalva között. A 19 éves székelykeresztúri N. A. Betfalva irányából haladt Keresztúr fele, amikor elgázolta a 36 éves, budapesti lakhellyel rendelkező, de román állampolgár K. A.-t. A balesetben a férfi életét vesztette.

A járművezető nem volt alkohol befolyása alatt, a szerencsétlenség körülményeit a rendőrség vizsgálja – közölte Gheorghe Filip, megyei rendőrszóvivő.

Az Udvarhelyszéki Közlekedési Infó-n közzétett információk szerint kamionsofőrök vették észre, hogy a földön egy személy fekszik, miután korábban elesett vagy elütötték. Hívták a 112-t, és jeleztek az arra hajtó Volkswagen Golf vezetőjének, ám az nem vette észre ezt a tényt, és elütötte a földön fekvő illetőt. A baleset után az áldozat még életben volt, ám amire a mentők kiérkeztek, elhunyt – osztotta meg a történteket a közösségi oldalon egy szemtanú.

Gheorghe Filip rendőrségi szóvivő értesített, hogy még egy halálos baleset történt az utóbbi 24 órában a megyében. Maroshévízen egy 27 éves személy, B. V. vezetett péntek délután bejegyzetlen motorgépjárművet jogosítvány nélkül. A férfi elvesztette a kontrollt a jármű fölött, és felborult, az esés következtében azonnal meghalt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."