Itthon » Kék fény

Rendőrségi nyomozás a Hajdu panziónál (FRISSÍTVE)

Rengeteg rendőr nyomoz a Rózsa és a Szentimre utca sarkán levő panzióban. Egyelőre hírzárlat van és találgatások.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

fotó: Katona Zoltán
fotó: Katona Zoltán
szerkesztoÍRTA: UH.RO/TUDÓSÍTÓNKTÓL
2017. augusztus 25., 13:59
1 hozzászólás. 

Rendőrök lepték el péntek délelőtt 11 órától a székelyudvarhelyi panzió környékét. Egyelőre nem lehet tudni, mi történt. A helyszínen több verziót is hallottunk a bámészkodóktól a gyilkosságtól az öngyilkosságon át a drogtúladagolásig. Állítólag vérnyomokat találtak, de a rendőrség még nem adott ki semmilyen információt.

Frissítés:

15.29: Telefonon sikerült elérnünk a panzió tulajdonosát, Hajdu Csabát, aki elmondta, hogy nem tud konkrét információkat az esetről, mivel nem tartózkodik a városban.

Annyit közölt, hogy reggel a takarító személyzet vérnyomokat talált egy szobában, ezért kihívták a rendőrséget. Elég negatívan érinti őket az ügy, mivel a hírnév szárnyal, de a szállóvendégek életét különösebben nem befolyásolja a dolog. Csak azt a szobát zárta le a rendőrség, amelyben a vérnyomokat találták, a többi szabadon használható.Több információt kérjünk a rendőrségtől, ez nem bolhapiac – válaszolta arra kérdésünkre, hogy mi történt az általa működtetett szálláshelyen, és hogyan érinti őket az eset.

A rendőrségi szóvivő első megkeresésünkkor még nem tudott az ügyről, azóta hívtuk, de még nem válaszolt. Újbóli megkeresésünkre azt közölte, hogy a nyomozást a Hargita megyei ügyészség végzi, így jelenleg semmilyen információt nem adhat.   

Frissítés 2.: 

16.03: Elértük a nyomozást vezető megyei ügyészt: Colceriu Sorin Mihai érdeklődésünkre közölte, hogy egyelőre kevés információval rendelkeznek. A szállóból eltűnt egy vendég, akinek a szobájában vérnyomokat találtak – halottról, öngyilkosságról tehát nincsen szó. Egyelőre ennyit tudott megerősíteni az ügyész, további tájékoztatást későbbre ígért. 

Cikkünk frissül.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Egy a sokból
2017-08-26 20:43:24
CSI Udvarhely....

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."