Itthon » Kék fény

Vidéki csövesek akcióban

Kardáncsövet lopott két szebeni tolvaj, de a keresztúri rendőrök elkapták őket. Bétában is volt csőlopás. Csőtolvajokat kaptak el.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

cso
Egyesek sok mindent kockáztatnak a csövekért
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. november 09., 16:18
0 hozzászólás. 

Csőlopás szempontjából a szerda nagy nap volt, hiszen a Székelykeresztúr-Bögöz tengelyen egy kisebb és egy nagyobb cső is eltűnt.

Ellopták egy traktor kardáncsövét szerdán délután egy ház udvaráról, majd autóval elhajtottak a helyszínről – ezt jelezte 15 óra után Betfalván egy keresztúri lakó a rendőrségnek. A rendőrök az autó után eredtek, megállították és meg is találták benne az ellopott alkatrészt. Az autóban az 55 éves R. D. és a 26 éves R. D. ültek. Mindketten Szeben megyeiek és mindketten az udvarhelyi ügyészségen felelnek majd tettükért.

Ugyanaznap délelőtt tíz órakor a bögözi rendőrségen tett feljelentést a helybeli 36 éves I.Z. arról, hogy az elmúlt éjszaka bétai telkéről elloptak egy hét méter hosszú, 50 centi átmérőjű fémcsövet, aminek körülbelül 500 lej az értéke. A rendőrök rövidesen előállították a bögözi 64 éves B. A.-t, akinél megtalálták az ellopott csövet, majd visszaadták tukajdonosának. B. A. lopás miatt fog felelni az ügyészségen.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."