Itthon » Kék fény

Felborult egy autó Bikafalva mellett

Havasak az utak, kell a hólánc bizonyos helyeken. A havas, csúszós útról lesodródott egy személygépkocsi szerdán reggel Bikafalva mellett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

bikafalvabaleset2
Fotó: Udvarhelyszéki Közlekedési INFO
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2018. január 17., 12:25
0 hozzászólás. 

A havas utak miatt ma a vidéken és a város területén is nehézkes volt a közlekedés, a gépkocsivezetők több hónapnyi száraz felület után kell átszokjanak a latyakos, vizes, havas utakra, utcákra. Reggel egy személygépkocsi lesodródott Bikafalva közelében és a sáncba borult – szerettünk volna többet is megtudni a baleset körülményeiről, de Gheorghe Filip megyei sajtószóvivő arról tájékoztatott, hogy az esetet nem jelezték a rendőrségnek, így elméletileg sérülés sem történt a balesetben.

Az utak megyeszerte havasak, nem árt az óvatosság, pláne, ha magasabb helyre, pl. a Madarasi Hargitára vagy erdei utakra merészkedünk. Ezzel kapcsolatosan a nap eddigi beszólása az Udvarhelyi Közelekdési INFO-n íródott le: „Fontos volna megérteni, hogy nem azért kell a lánc mert kérik, hanem azért, hogy ha elakadsz akkor tudj kimászni a hóból és ne miattad álljon a forgalom. Jó lenne néha másokra is gondolni. Lehet olyan helyen kell félreállj, ahol nagy a hó a szélén és nem tudsz majd lánc nélkül kimászni."



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."