Itthon » Kék fény

Kidöntötte a villanyoszlopot

Ő volt a balf.sz, nyilatkozta a sofőr, nem az úttal volt a baj. S menjünk a p.csába.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

szentimre
Fotó: Egyed Ufó Zoltán
szerkesztoÍRTA: EGYED UFÓ ZOLTÁN
2018. március 23., 10:15
3 hozzászólás. 

„Semmi köze nincs az úttakarításhoz, egyszerűen két és fél tonna az autó, fizika, tél van, az én hibám volt, én voltam a balf.sz" – mondta a Szentimre utcában villanyoszlopot kidöntő Touareg sofőrje, aki már megérkezésemkor húsz méterről ordibált, hogy „Menj a p.csába!", majd a „hülye gyerek vagy" következett, aztán a „hülye facebookos p.csa" is előkerült, aki azt merte írni a Udvarhelyszéki Közlekedési Infó Facebook csoportban, hogy csúszik az út. És ismét menjünk a p.csába. Köszönöm jókívánságait, kívánom, hogy kevésbe kerüljön az autó javítása és a villanypózna.

Demeter Gábortól, az Electrica kirendeltségvezetőjétől megtudtuk, az oszlopot ideiglenesen állítják vissza, ugyanakkor azt közölte, hogy körülbelül 11.30-től szünetel a szolgáltatás a környéken a javítás ideje altt. Az oszlopot később cserélni fogják, mint tették ezt négy évvel ezelőtt is – akkor is ugyanez történt, egy gépkocsi ütközött neki a póznának.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hahaha
2018-03-23 12:46:07
Így kell menteni a városvezetést :))
avatar
szinuhe90
2018-03-23 13:00:06
Fizika???
Tudomásom szerint elég kevés idő alatt hatott rá újra a fizika. Ugyanis nem is olyan régen (pár hónapja) egy másik oszlopot is kidöntött. Hát sajnos az emberséget, a műveltséget nem adják a diploma mellé. Az ilyen embernek annyi esze van mint egy hintalónak.
avatar
Lapptopp
2018-03-24 10:12:09
Az ilyen pofátlan majmoké a világ mostanság... mig jól szájon nem veri valaki,hogy utána még a kéregetőnek is kezét csókolomot köszön

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."