Itthon » Kék fény

150-nel tépettek részegen, fának csapódtak

Szerencséjük volt, hogy az autó egy Volvo volt. Szentegyházán készültek a nap fotói.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

fotó: Egyed Ufó Zoltán
fotó: Egyed Ufó Zoltán
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. július 16., 15:33
0 hozzászólás. 

A balesetről nem találtunk hivatalos információt a rendőrség oldalán, csak a helybéliektől tudtunk meg néhány információt: éjjel, részegen, egy piros rendszámú autóval vágtattak 150-nel. Valamikor a hét közepén történt, szerdát emlegettek a helybéliek.

baleset2018szentegyhaza02ufo

A sofőr már hazajött a kórházból, saját felelősségre, az anyósülésen lévő utas súlyosabban sérült, műtéttel próbálják lábra állítani. Megeshet, hogy véletlenül ezekből az infókból valami nem igaz, de azért a légzsákon lévő vércseppek, és az autó orrán méternyire bevágódott falenyomat magukért beszélnek, óvatosságra intenek.

Megkérdeztük a Hargita megyei rendőrséget,

van-e tudomásuk az esetről. Incze Miklós, a rendőrfőkapitányság szóvivőhelyettese elmondta, hogy csütörtökön hajnalban 2 óra 35 perckor Szentegyházán a helybéli Sz. L. a József Attila utcában vezette autóját, amikor elvesztette az irányítást az autója felett, és nekicsapódott egy fának.

baleset2018szentegyhaza03ufo

Az illető és utasa, a 46 éves Sz. A. megsérült, ezért a székelyudvarhelyi kórházba vitték őket. A sofőrnek a baleset pillanatában 0,69 mg/l alkohol volt a leheletében a rendőrség közlése szerint és valóban nagy sebességgel hajtott, ez volt az ütközés oka. Az autóvezető ellen ittas vezetés, testi sértés és rongálás vádjával indul bűnvádi eljárás.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."