Itthon » Kék fény

A stadion mellett találták meg az ellopott autót

Lakossági bejelentésre csütörtökön délben találták meg az éjszaka Szombatfalváról ellopott gépkocsit. Az autó megrongálódott, karamboloztak vele.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Lopott autó
Ujjlenyomatokat is vetttek a rendőrök
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. május 17., 12:16
3 hozzászólás. 

A Volkswagen Lupót egy közelben lakó olvasó vette észre. Az autó nem szabályosan "parkolt" a transzformátorház mellett, jobb első kereke megrongálódott. A helyszínelő rendőrök és a tulajdonos szerint a Kogalniceanu utcán hajthatott végig, majd a fahíd közelében meg akart fordulni, de a zöldövezetbe hajtot. Ott egy gázcsőnek ütközött, spojlere leszakadt - a kocsit eltulajdonító sofőr kijött a zöldövezetből, leparkolt a trafó mellett, bezárta az autót, majd odébbállt.

A redőrök ujjlenyomatokat vettek az autó szélvédőjéről, amikor stábunk a helyszínre ért - mint mondták, valószínűleg az illető nem tudott vezetni, esetleg ittas is lehetett. A nyomozást megkezdték, igénybe veszik a város területén elhelyezett biztonsági kamerák felvételeit is, de egyelőre tettes nincs.

Lopott autó

Ami a másik, hasonló körülmények között megtalált autót illeti, egyelőre a rendőrök nem biztosak abban, hogy az is lopott de lehetséges - a kocsit a Szombatfalvi utcában találták meg, szintén megrongálódva.

Cikkünk folyamatosan frissül.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
csuri
2012-05-17 13:31:43
bezarta az ajtot? vagyis a kulcs az autoban volt???????
avatar
döbrögi
2012-05-17 14:41:07
re:
avatar
csuri
bezarta az ajtot? vagyis a kulcs az autoban volt???????

Hát ez tényleg érdekes, esetleg a tulajdonosa "lopta" el, vagyis ezt mondta, hogy ellopták, hogy ne derüljön ki, hogy részegen összetörte...
avatar
hopsz
2012-05-17 14:49:23
Egy éjszaka alatt 2 autót loptak el a ház elől, két egymás melletti utcából, mindkettőt összetörtek, ez nem vicc. Mindkét érintettet ismerem, egyikről sem állítható még viccből sem, hogy saját autójukat tették volna tönkre, ebben biztosak lehettek!!! Nagyon remélem, hogy kézre kerül(nek) a tettes(ek) és nem kell újra csalódnunk a rendőrségben!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."