Itthon » Kék fény

Előállították az autótolvajokat - FRISSÍTVE

Két gyanúsítottat állított elő a rendőrség az éjszakai autólopásokkal kapcsolatosan.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

lopottauto0517 01
lopottauto0517 01
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. május 17., 14:03
3 hozzászólás. 

Két fiatelembert állított elő a rendőrség a székelyudvarhelyi autólopások ügyében - mint korábban megírtuk, két autót, de a legújabb fejlemények szerint hármat "kötöttek" el a fiatalok, randalíroztak velük a város utcáin, majd karamboloztak.

Egy autót a Szejkefürdőn, egyet a Szombatfalvi utcában, egyet pedig a városi stadion mellett találtak meg a rendőrök, mindhárom gépjármű megrongálódott. A nyomozás még folyik az ügyben, a részletekre visszatérünk.

Mint megtudtuk, egy 17 és egy 15 éves fiatelmberről (T. B. és V. G.) van szó, mindketten székelyudvarhelyiek és a Budvár utcában laknak. A gyanú szerint egy negyedik autót is feltörtek, de ezzel nem indultak el, csak javakat emeltek el belőle. Gheorghe Filip megyei rendőrségi felügyelő arra is felhívta a figyelmet, hogy a három autóból kettőben a kesztyűtartóban volt az indítókulcs, egynél pedig az indítóban, ráadásul egynek az ablaka is nyitva volt. A két kiskorú egyébként azt nyiltakozta a rendőrségen, hogy több autót is megpróbáltak feltörni, ezeket viszont könnyűszerrel elkötötték és "sétakocsikázni" akartak.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hopsz
2012-05-17 15:20:48
...és színesbőrűek. ennyi. min csodálkozunk???
avatar
sacce
2012-05-17 16:02:51
fantasztikus
nem ok vittek el a laptopom? egyszeruen rengeteg a lopas, szines nem szines, a lenyeg, h 3 hete nincs meg a laptopom, s azt is zart autobol vittek el, a sportcsarnok mellol...
avatar
Szatee
2012-05-17 22:46:47
Lopás ide, sétakocsikázás oda, de a tulajok felelőtlensége is hozzájárult az egészhez. Kulcs a kocsiban? Leengedett ablak?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."