Itthon » Kék fény

Ittasan robogózott, sáncba hajtott

Az útszéli sáncban landolt kismotorjával egy udvarhelyi fiatal vasárnap este. Ittas volt, kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

rendor szirena
rendor szirena
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. május 21., 08:52
1 hozzászólás. 

A 23 éves udvarhelyi T. R. Oroszhegy felől Székelyudvarhely irányába haladt robogójával vasárnap este háromnegyed kilenc körül. A rendőrség szerint ittas volt, Tibódban elveszítette uralmát a robogó felett és a sáncban landolt. Szerencsére megúszta súlyosabb sérülés nélkül, kórházba vitték, de egy éjszakányi megfigyelés után haza is engedték.

Ugyanaznap reggel a Nicolae Bălcescu utcában egy olyan udvarhelyi autóvezetőt állítottak meg a rendőrök, aki vezetés előtt alkoholt fogyasztott – N. J. R. leheletében a helyszíni teszt 0,19 mg/l alkoholt mutatott leheletében, ami kihágásnak minősül. Pénzbírságot kapott, jogosítványát kilencven napra felfüggesztették.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
acmilan
2012-05-21 10:25:49
a tegnap esti az út közepén fekvő srácról mit tudtok? a Kis Szent Teréz templom előtt az átjáró mellett feküdt és úgy tűnt rosszul van, a rendőrök is tanácstalanul álltak mellette. Kíváncsi volnék mi történt vele. Köszöntem.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."