Itthon » Közélet

Elkészült a hétezredik dosszié a Demokrácia Központban

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács által működtetett székelyudvarhelyi Demokrácia Központban hétfőn október 22-én zárták le a hétezredik honosítási dossziét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Tornai Tibor
Tornai Tibor és családja
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. október 22., 16:15
0 hozzászólás. 

Tornai Tibor, a hétezredik dosszié tulajdonosa aki feleségével és fia családjával együtt kérelmezték a magyar állampolgárságot.

"Hosszú ideje készültem már arra, hogy ismét magyar állampolgár lehessek, de mindig az időhiány miatt elmaradt. Viszont fontosnak tartottam azt, hogy újra magyar állampolgárként élhessek, így buzdítottam a fiam családját is az együtt kérelmezésre" – fogalmazott Tornai Tibor.

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács székelyudvarhelyi irodája 2011. január óta 13.480 személynek adott tájékoztatást, 7.000 mappát állított ki összesen 12.040 kérelmezőnek.

Az udvarhelyszéki EMNT kihelyezett irodákat működtet Székelykeresztúron, Szentegyházán és Zetelakán is. A központi iroda Székelyudvarhelyen, a Vár utca 4. szám alatt működik, hétfőtől csütörtökig 9 és 12 óra között, illetve 13 és 16 óra között, valamint pénteken 9 és 14 óra között fogadja az érdeklődőket.

A keresztúri iroda az Orbán Balázs utca 14. szám alatt minden kedden 14 és 19 óra, illetve szerdán 9 és 16 óra között; a szentegyházi iroda a Köztársaság utca 15. szám alatt minden pénteken 9 és 14 óra, illetve 15 és 17 óra között; a zetelaki iroda a Fő út 272. szám alatt hétfőn, szerdán és csütörtökön 9 és 15 óra, valamint kedden és pénteken 13 és 19 óra között várja az érdeklődőket a magyar állampolgársági kérelmek összeállításához.

sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."