Itthon » Közélet

Csőtörés bénítja a forgalmat és a háztartásokat

Csőtörés okozott gondot a Bethlen Gábor utcában pénteken. És nemcsak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

csotoresbethlenutca
Korlátozták a forgalmat a csőtörés közelében
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. április 26., 13:32
2 hozzászólás. 

A városi ivóvízhálózat egyik fővezetéke hibásodott meg a Bethlen Gábor utcában, a szolgáltató Aqua Nova Hargita szakemberei ennek javításán dolgoztak pénteken a délelőtti órákban. Mint Ülkei Erikától, a cég menedzser-igazgatójától megtudtuk, a szolgáltatás előreláthatóan 15 óra után indul újra a környéken (a Vásártér utcától a Kisköved utcáig, illetve a Gábor Áron utcában). A vezetéken egy nagy lyuk keletkezett. A cső kiásása, illetve a  megjavítása időigényes volt, ez okozta a több órás a szolgáltatás-kiesést. A csőtörés helyszíne mellett csak egy sávon haladt a gépjárműforgalom- ez  a déli órákban kisebb zsúfoltságot eredményezett.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Isty
2013-04-30 09:58:49
Eltelt 4 nap.

Mint Ülkei Erikától, a cég menedzser-igazgatójától kerdezem:
MIKOR lesz az aszfalt visszaallitva eredeti allapotara?????? Torveny kotelezi!! Takmakolunk, roman modra, jellemzo rank ez is..legalabb itt mutatnank peldat nekik...amatorok...Ha valaminek nekifognak, fejezzek be rendesen A-tol Z-ig, ne taknyoljanak,

Naponta tobb ezer auto es motoros kerulgeti atmenve a szemkozti savba!!!!! Nem beszelve arrol, hogy motorosoknak baleset veszelyes!

Feljelentest tehetek es onok buntetest fognak kapni...varok meg 1-2 napig.

avatar
Isty
2013-04-30 09:59:23
"(4) La terminarea lucrarilor, executantul este obligat sa aduca drumul la starea initiala, iar administratorul drumului public sa verifice si sa receptioneze lucrarile numai daca acestea corespund normelor de calitate prevazute de lege si avizelor obtinute anterior începerii lucrarilor."

Art. 105. - Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a V-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de catre persoane juridice:
8. nerespectarea obligatiilor de catre executant sau, dupa caz, beneficiar ca, dupa terminarea lucrarilor in partea carosabila, acostament sau trotuar, sa readuca drumul public cel putin la starea initiala;

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."