Itthon » Közélet

Szent János pataka

Eldurvult a helyzet ma a Szent János utcában, a hóolvadás és eső valóságos patakot hozott létre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

szent_janos02
szent_janos02
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2010. február 13., 18:20
1 hozzászólás. 


Már régóta problémát jelent a Szent János utcai kanalizálás. Nagyobb esőzésekkor patak jön létre az utcában, mivel nincs ahol elfollyon a víz. Túl kicsi a sánc, a mezőről beözönlő nagy mennyiségű csapadék pedig az úton folyik le.

szent_janos02

Próbálkoztak elfolyókkal megoldani a problémát, de a garázsokhoz vezető szakaszon ez nem valósult meg, és itt a legrosszabb a helyzet. Az úttest teljes felületén a víz uralkodik egészen az Ady Endre utcai kereszteződéséig. A lefolyó a mai napon még ebben az útelágazódásban sem nyelte el a patakot, így abból jutott egy kevés a Tábor negyednek is. Az lenne a megoldás, ha az út melleti sáncot kibővítenék, mélyítenének rajta, de addig is az esőzésekkor marad a hasonló állapot.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
joskaa
2010-02-15 19:33:57
Szent Janos pataka
Ami a kanalizálást illeti, már nem jól van megcsinálva. Mert van a régi esővíz lefolyó, ami a vízkúttól jön a 15-ös ház udvarán bevezettek, mert lejjebb el volt dugulva és jött ki az útra. Most az új vezetéket átvitték alatta ez is ott elfog dugulni. A mérnöknek én megmondtam,hogy oda tegyenek egy aknát és a két vizet vezessék bele, mert mindegy merre folyik, mert úgyis a kükülőbe ömlik. Az eredmény már látszott mielőtt még az akna fedőket rárakták volna, hogy feljebb ami víz befolyt a két cső találkozásnál már kifolyt az útra. Mielőtt még nekifognának a munkálatoknak kérem nézzenek a dolgok elejébe. Egy Szent János utcai lakos.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."