Itthon » Közélet

Székelyföldi Termék Kiállítás és Vásár 2010

A Civilek Háromszékért Szövetség 2010. május 14-16. között első alkalommal szervezi meg a Székelyföldi Termék Kiállítás és Vásárt Kézdivásárhelyen, a Városi Sportcsarnokban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

kiallitasra
kiallitasra
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. március 09., 21:03
0 hozzászólás. 


A kiállítás célja a székelyföldi termékek népszerűsítése, a helyi termelők és vállalkozók közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése és a székely öntudat erősítése. A háromnapos program kulturális rendezvényeket és eseményeket is magában foglal, neves székelyföldi személyiségeket, ismert előadókat és társulatokat vonultatva fel ez alkalommal.

A kiállításra meghívást kapnak székelyföldi cégek, termelők és kézművesek termékeik bemutatására, ipari vállalkozóktól helyi termelőkig, kézművesektől turisztikai szolgáltatókig. Jelen lesznek pék termékek, tejtermékek, hústermékek, ásványvizek, ruházati cikkek, külföldre gyártott termékek, könyvek, népművészeti tárgyak, bútor, játékok, festmények, hanglemezek.

kiallitasra
A fotó a tavalyi I. Gyümölcsfesztiválon készült

A termékek sokaságának látványa erőt és önbizalmat ad az emberek számára, hogy higgyenek saját értékteremtő erejükben, az önellátó fenntartás lehetőségében, és egyben tudatosul a székelyföldi termelőkben is a helyi piac előnye. Minden Székelyföldön bejegyzett és működő vállalkozás a helyi családok számára nyújt megélhetést, erősíti a helyi gazdaságot, és növeli a létbiztonságot. Minden székelyföldi termékért adott lejünkkel hozzájárulunk egy újabb munkahely megteremtéséhez, bevételeink növeléséhez és ezáltal egy méltányos élet kialakításához Szülőföldünkön – áll a szerkesztőségünkbe eljutatott közleménybe.

A „Legyünk sikeresek... Először itthon!” jelmondattal meghirdetett vásárra és kiállításra várják cégek, érdeklődők jelentkezését a következő telefonszámokon: 0267 351 959, 0742 846 558 vagy elektronikus levélben a szekelyvasar@gmail.com-ra. A kiállítással kapcsolatos információk megtalálhatók a www.szekelyvasar.ro honlapon. A Székelyföldi Termék Kiállítás és Vásár 2010 szervezője a Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEK.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."