Itthon » Közélet

Gazdasági portált indított a megyei tanács

A vállalkozók folyamatos informálása érdekében hozták létre a webes felületet, amelyen pályázatokról, közbeszerzésekről is tájékozódhatnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

a Hargita megyei tanács gazdasági portálja, invest in harghita
Az Invest in Harghita portál címlapja, képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2015. július 28., 11:24
0 hozzászólás. 

Az internetes felületen egyebek mellett böngészhetők a gazdasági hírek, pályázatok, közbeszerzések, végrehajtások és licitek, konferenciák és továbbképzések, valamint a különböző gazdasági statisztikák. Mindezek mellett a honlap gazdasági naptára segít nyomon követni a megyében meghirdetett közbeszerzéseket, pályázatokat vagy végrehajtásokat is – olvasható a Hargita megyei tanács honlapján.

„Célunk a vállalkozók folyamatos informálása, hogy a reggeli kávé mellett hírlevélben tudják elolvasni milyen új pályázatok, közbeszerzések vagy éppen végrehajtások jelentek meg a megyében, hiszen számos esetben a lakók akkor tudják meg, hogy elárverezték a szomszédos házat, mikor már beköltözik az új tulajdonos" – mondta Barabás Csaba, a megyei tanács által működtetett beruházásvonzási iroda által kezdeményezett Invest in Harghita projekt vezetője.

Az investinharghita.ro weboldal magyar és román nyelven egyaránt elérhető, illetve angol nyelvű változata is hamarosan elkészül. Barabás Csaba ugyanakkor fontosnak tartotta megemlíteni, hogy a weboldal Hargita Megye Tanácsának saját fejlesztése, és a tartalmat a beruházásvonzás iroda munkatársai gyűjtik össze, fordítják le és töltik fel, várják a különböző intézményektől, cégfelszámolóktól és polgármesteri hivataloktól az információkat.

A beruházásvonzási iroda célja, hogy a magyarországi befektetőkkel is kapcsolatot építsen ki, ezért a közeljövőben Borsod-Abaúj-Zemplén és Pest megyébe látogat a megyei tanács küldöttsége, Pest megye a Budapesti Ipari és Kereskedelmi Kamarával közösen szervez befektetési konferenciát Hargita megye részére a budapesti megyeházán.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."