Itthon » Közélet

Homályban a sötétség miértje

Már-már megszokott módon aludtak ki a fények tegnap a város több negyedében, az illetékesek pedig ugyanolyan sötét homályban hagyták az áramkiesés okát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

IMG_6975
IMG_6975
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2010. június 29., 10:20
4 hozzászólás. 

Tegnap a délutáni órákban a város több pontján – Bethlen-negyed, Tábor-negyed – szünetelt az áramszolgáltatás. A sötétség okát megpróbáltuk kinyomozni- egyelőre nem sok sikerrel. A villamossági vállalat helyi kirendeltségének vezetőjét, Demeter Gábor mérnököt többszöri próbálkozás után sem tegnap délután és a kora esti órákban, sem ma délelőtt nem sikerült telefonvégre keríteni, még Fülöp László, a helyi kirendeltség kereskedelmi osztályának vezetője közbenjárásával sem.

IMG_6975

Fotó: archív

Fülöp elmondta: az igazgató valószínűleg terepen van, illetve azt is elárulta, hogy mivel a délutáni órákban a helyi irodában nincs már diszpécserszolgálat, így a hibaelhárítást a csíkszeredai központból vezényelték. A csíkiaktól érdeklődve sem világosodtunk meg a sötétség okát illetően. „Üzemzavar történt a középfeszültségű rendszerben, többet nem mondhatunk, forduljanak a főnökséghez - hangzott a válasz.

A csíkiak szerint az udvarhelyi áramszünet mindössze 50 perces volt, ám ez az információ ellentmond annak, hogy például a Tábor negyedben a Függetlenség sugárúton több tömbház lakói több mint három órát vártak arra, hogy otthonaikban végre kigyúljon Iljics lámpája. A sötétség-ügyben a nyomozást természetesen tovább folytatjuk – remélhetőleg a nap folyamán sikerül megvilágosodni.


4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
szabotuji
2010-06-29 14:22:52
erdekes a fugi 2,4,6,8 as blokokban 23:12 kor lett aram 5 es felorat nem volt
avatar
szekus_laszlo
2010-06-29 20:47:55
kimaradas....
nah igen, ez mar-mar megszokott... csak aztnemtudom, hogy azt a sok kart ki a turo fogja megteriteni ... meghogy 50 perc... eloszor 3 orat +-20 perc, majd kis ido mulva meginn elvettek olyan 4 orara ... akarhogyan is szamolom, ez nem 50 perc, vagy rossz lett volna a matek tanarom ??????? miert nem csinaljak mar meg rendesen ????? ez a halozat nem ilyen fogyasztasra volt tervezve, ugye? mikor terveztek, nem gondoltak, hogy oda hullik akommunizmus ... habar most is affele tartunk ...:D szoval jo lenne mar megcsinalni rendesen, mert nemtudok mindennap, mentegetozni, tudja nem volt villany es azert kestem a meloval ... es uj alaplatom sem tudok venni a pc-mbe mindennap ... szamoljak ki! 6-kos fizika es egy kis matek ... behelyettesitik, megvan az eredmeny ... maradok tisztelettel

a tegnapi homaly...
avatar
hahaha
2010-06-29 20:51:29
Ma meg szombatfalvan nem volt aram tobb mint 1 oran keresztul...lassan Varsagon iss tobb aram van :cheer:
avatar
Pizsi
2010-06-29 21:16:59
A Varos alsó felébe se volt!
Az áramszolgáltató megfizeti a karokat? NEM!
Az áramszolgáltató felveszi a telefont?NEM!
Az áramszolgáltató lesz*rja a fogyasztókat? LE!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."