Itthon » Közélet

Már húsz éve motoron

Huszadik alkalommal tart motoros találkozót a székelyudvarhelyi Daimler MC motoros klub, ezúttal más helyszínen, Farkaslakán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. augusztus 05., 12:08
0 hozzászólás. 

Városunk legrégebbi motoros klubja, a Daimler MC, az országban is ritkaságnak számít életkorával. Rajtuk kívül ugyanis még egyetlen klub mondhatja el, hogy megünnepelte alapításának huszadik évfordulóját.

A Csolek által elnökölt klub tisztességesen rá is készül a nagy eseményre, néhány napra egy két igazán óriásinak mondható plakát hirdeti a hétvégi bulit. Természetesen a motoros találkozók szokásos kellékei most is jelen lesznek: a résztvevők számíthatnak különböző versenyekre, némi ingyen kajára, díjakra, meglepetésekre és, hogy a hölgyek se legyenek számkivetettek, lesz mell-szépségverseny is (bár arról nem szól a fáma, hogy férfiak nevezhetnek-e a megmérettetésre).

Szasza

Most is hangos és látványos felvonulással indul az ünneplés: pénteken, vagyis augusztus 6-án 17 órakor a Márton Áron téren kezdenek el dübörögni a kétkerekűek, akik innen a farkaslaki sportkomplexum felé veszik az irányt. A helyszín nem a megszokott, ennek oka prózai, ugyanis a Szejkefürdőn munkálatok folynak, a zeteváraljai színpadot pedig megviselte a víz, így az sem jöhetett szóba.

A pénteki nap négy zenekara a Trenul de Noapte, a Partyzan, valamint a legtöbbek által várt Junkies és Zorall. Szombaton is folytatódik az összeröffenés, és ha mindenki kiszórakozta magát a halálgömbnek nevezett motoros próbatételen, akkor estére nem marad más, mint részt venni a Monyo Project, a Sex Action, a Rómeó Vérzik, vagy éppen a Rückwarts koncertjén.

Az uh.ro szerkesztősége ez úton is gratulál a Daimler MC klub 20. találkozójához és további hasonlóan jó hangulatú összejöveteleket, valamint rengeteg, két keréken megtett kilométert kíván!

Fotó: daimlermc.ro 


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."