Itthon » Közélet

Közérdekű infók Udvarhelyről az uh.ro-n

Intézmények, üzletek, gyógyszertárak nyitva tartása, busz- és vonat menetrend, fontos telefonszámok – minden, amire szükség lehet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. január 25., 12:03
2 hozzászólás. 

Az utóbbi időben több olvasónk is jelezte, hogy nehezen hozzáférhető sok intézmény címe, nyitvatartási ideje, valamint telefonos elérhetősége. Ezen próbálunk segíteni, ezért mától a fenti menü Hasznosak pontjára kattintva elérhető egy új, Közhasznú információk című oldal az uh.ro-n, ahol megpróbáltuk összegyűjteni az udvarhelyiek számára leginkább fontosnak vélt, közérdekű adatokat.

Többek között megtalálják a közintézmények (úgymint a polgármesteri hivatal osztályai, vagy a lakosság-nyilvántartó iroda), a nagyobb áruházak, üzletek, a gyógyszertárak, valamint a bankok nyitvatartási programját is. Ezeket egészítettük ki több olyan telefonszámmal, melyekre nap mint nap szükségünk lehet és ugyanakkor letölthetővé tettük a Bálint Trans által működtetett városi buszjáratok, és a Székelyudvarhelyről induló és ide érkező vonatok menetrendjét. Ez utóbbiak .pdf formátumban érhetőek el, így könnyen ki is nyomtathatók szükség esetén.

Természetesen ezek az információk bármikor bővíthetők, így ha hiányosságokat, hibákat észlelnek, akkor írják meg azokat kommentben e cikk után, vagy írjanak e-mailt a szerkesztoseg@uh.ro címre.


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Szkíta
2011-01-26 07:08:10
Részemről egy piros pont az UH-nak , köszi sokszor jól jön az ilyen hasznos infó. B)
avatar
kópé
2011-01-26 10:05:17
Igen, dícséretes dolog. Szerintem még kiírhatták volna a Művelődési Házzal és a Hargita Gazzal kapcsolatos tudnivalókat is, viszont a Villamossági vállalat kétszer szerepel a listán..

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."