Itthon » Közélet

Kivésték a falból és elvitték az értékmegőrzőt

Szerdán hajnalban ismeretlen tettesek betörtek a Villanytelep utca 9 szám alatt található cég irodájába és elvitték az ott található értékmegőrzőt. Az ügyben rendőrségi nyomozás folyik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. február 09., 20:15
3 hozzászólás. 

A cég vezetőségétől megtudtuk: az elkövetők elmozdították a bejáratnál levő biztonsági kamerát, behatoltak a Kornis Ferenc és a Villanytelep utca sarkán található irodába, ahol kivésték a falba beépített értékmegőrzőt és elvitték. A betörést a reggel 8 órára munkába érkező titkárnő vette észre és jelezte a cégvezetőknek, akik értesítették a rendőrséget. A rendőrség a helyszínelés során ujjlenyomatokat vett, de egyelőre az elkövető vagy elkövetők személye ismeretlen, mint ahogy az is, hogy miként jutott vagy jutottak be az irodába. Az ügyben a nyomozás jelenleg is folyik.

A cég vezetősége honlapunkon keresztül intézett felhívást a lakossághoz. Kérik, hogy a tettesek mielőbbi kézre kerítésében segítsenek, amennyiben valaki a betörés időpontjában a környéken bármilyen gyanús történést észlelt, értesítse őket a 0745-627.047-es telefonszámon. A nyomravezetőnek 5000 euró jutalom üti a markát.


3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
zterex1
2011-02-10 06:59:55
Ezek szerint tudták, hogy mit keressenek.
avatar
ooloo
2011-02-10 08:36:52
"Üti a markát."

Na, attól se fog bekékülni senkinek a tenyere...
avatar
feher-fekete
2011-02-11 06:54:04
hm
kene tudni pontosan hany orakor forditottak el a kamerat... szerintem putyinak a keze benne van...amiota lori rajott a rulett gepes dologra es onnan nem dol ugy a love... jol kereshet de szerintem az online fogadasokat, jatekokat nem lehet a vilag penzevel sem meg gyozni...es mindenki tudja hogy putyi szerencse jatekos.... az ember penzert mindenre kepes lasd a korhaz negyedi storys lakast is...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."