Itthon » Közélet

Új salakot kapnak a sportpályák

A strand melletti labdarúgópálya, a stadion futópályája és a sportcsarnok melletti teniszpálya új salakréteget kap ezen a héten.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

salakpalya
salakpalya
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. március 22., 17:26
2 hozzászólás. 

Amint Vlad Liviu, az udvarhelyi sportiskola részéről honlapunknak elmondta, szükségszerű volt ezen sportlétesítmények felújítása. A munkálatok hétfőn kezdődtek, nagy részüket a keddi napon be is fejezik, de legkésőbb ezen a héten minden egyes mozzanatot elvégeznek.

salakpalya

Tervben van a strandon levő teniszpálya salakkal való feltöltése is, valamint az illető sportbázisok kerítéseinek feljavítása. A sportcsarnok melletti teniszpályát a közeljövőben világítótestekkel látják el, így egész késő estig igénybe vehetik az érdeklődők.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hunilaszlo
2011-03-22 21:53:22
Itt van szakertelem...Olyan focipalyat kene kesziteni ahol a gyerek elvezettel focizhat es ha elesik nem tori ossze magat s ha ossze is tori ne teljen meg porral a sebe...De ez meg a jobbik eset! A Salak-focipalyan nem egyszer nem ketszer kaptunk orolt uveget,korhadt fat,fureszport,koveket az ugynevezett ''salakban'' amit epp akkor szortak a palyara..de olcsobb 1 kocsi mocskot leonteni arra a strand melletti focipalyara mint befuvesiteni ez igaz...a gyerekek majd gyurjak a sart es torjek ossze magukat...Rohelyes, 21. szazadban salakpalyat kesziteni,ujitani...
avatar
hunilaszlo
2011-03-22 21:58:34
...a mugyepet el is felejtettem megemliteni ami egy tabunak szamit az udvarhelyi nagypalyas foci eleteben.ketszer is ajandekba kaptuk s egyszer sem tudtuk leteriteni.De mirol is almodozunk..mugyepes nagypalya, mikor egy masadik gyepes palyat nem tudunk osszehozni.Eszre kene venni,hogy nem eleg ennyi gyereknek, csapatnak egy fuves palya, de mit erdekli a sportiskolat a nagypalyas foci?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."