Itthon » Közélet

Ünnepelt a Más Rádió

350 adás és több mint 200 interjú készült egy év alatt a Más Rádióban. Az internetes rádió szerdán délben többek között illat- és szagkiállítással ünnepelt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

MasRadio_MasRadioSzulnap
MasRadio_MasRadioSzulnap
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. június 15., 15:27
0 hozzászólás. 


„Egy rádió, egy szellemi műhely tulajdonképpen" - értékelt az esemény alkalmából rendezett sajtótájékoztatón Szabó Attila főszerkesztő, hozzátéve, hogy egy év alatt megtapasztalták: a mindenkori divathullámokra nem feltétlenül kell felülni, anélkül is lehet igényes és hallgatott rádiót csinálni. A MÜTF által működtetett internetes rádió a világ több pontjáról kap visszajelzéseket - sokan azért hallgatják, mert zenei kínálata eltér egy megszokott kereskedelmi rádióétól.
MasRadio_MasRadioSzulnapBővülnek a műsorok is, Balla Ede környezetvédelmi műsort készít majd, illetve Chris Worman angol nyelvűt - továbbá az is szerepel a távlati tervekben, hogy földi sugárzása is legyen a Másnak. Szabó Attila elmondta, hogy egyszer levelet kapott egy magyarországi homoszexuális szervezettől, akik a rádió nevéből ítélve némi „rokonságot" véltek felfedezni, üdvözölték a kezdeményezést, ám válaszlevelében a főszerkesztő közölte velük, hogy itt nem az olyanfajta „másságról" van szó, ez a rádió abban más, hogy nincs kitéve politikai és gazdasági történések viszontagságainak.

MasRadio_MasRadioSzulnapA sajtótájékoztató után az Illat- és szagkiállítást nyitották meg a rádió épülete mellett, az ún. Kőkacsa-téren: mint Szabó elmondta, a közeli Varga-patak ihlette őket, s az illatos füstölőpálcikák mellett volt bőven zokni, gumicsizma, munkaruha és egyéb szagolandók is, például a bronzérmes Székelyudvarhely SK egyik játékosának hétfő óta mosatlan meze. Az ünnepséget torta, valamint házi gyümölcslé, illetve palacsinta illata is „fűszerezte" és még nem ért véget: az alkalomból csütörtökön este ösztöndíjakat osztanak a MÜTF-ön, illetve levetítik az Isten város című filmet, majd pénteken este 8 órától a Művelődési Házban koncertezik a magyarországi Bohém Ragtime Jazz Band. A belépés díjtalan.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."