Itthon » Közélet

Tizenegyedszer is farkaslaki Szenes Napok a Kalondán

Idén szeptember első hétvégéjén szervezik a XI. Farkaslaki Szenes Napokat – László Attila, Kormorán és Székelylend koncertek színesítik a programot.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2011. augusztus 29., 14:49
1 hozzászólás. 

 

Sportrendezvényekkel, kiállításokkal, favágó versennyel és a jellegzetes baksagyújtással ünneplik a Szenes Napokat szeptember 2 és 4 között Farkaslakán és a Kalonda tetőn .

Pénteken 17 órától Tamási Áron volt elemi iskolájában Major Barna festészeti kiállítása nyílik. Szombaton 14 órától a Buzánszky Kupa labdarugó mérkőzései kezdődnek, délután pedig a Kalonda tetőn néptánc, népdal és népzene várja az érdeklődőket. Az est egyik fénypontját a Csillag Születik tehetségkutató győztese, László Attila fellépése jelenti.

Vasárnap délelőtt ft. Jakab Gábor pápai káplán (prelátus), szentszéki tanácsos-plébános aranymisét tart, utána a két cserefa alatt megemlékeznek Tamási Áronról, majd folytatódik a műsor a Kalonda tetőn, ahol helyet kapnak a testvértelepülések műsorszámai, sportrendezvények, favágóverseny, baksagyújtás és fellép a Székelylend és az ex-Kormorán, tehát az Örökségünk zenekar is.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
magyarim
2011-08-29 20:45:54
Ne felejtsünk el megemlékezni az első szenes napok egyik szervező-kezdeményezőjéről, a néhai Magyari Vencelről. Isten nyugtassa!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."