Itthon » Közélet

Hozd a cuccot – egy ruha, egy mosoly

Rászorulóknak szervez ruhagyűjtési akciót DJ Barneey és több ifjúsági szervezet. A te megunt cuccod másokon segíthet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Kozelet
Itthon_Kozelet
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. november 01., 10:17
0 hozzászólás. 

Négy héten át tartó ruhagyűjtési kampányba vágott bele DJ Barneey, vagyis Bodó Barna. Mint elmondta, ő is sokat nélkülözött, ezért szeretett volna egy olyan akciót, ami megmozgatja a fiatalokat és segítséget is nyújt a rászorulóknak.

Itthon_Kozelet

Ötletét az UIET és a SzUDiT is felkarolta, így több iskola és a történelmi egyházak bevonásával igyekeznek ruhát gyűjteni télire. Az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács részéről Antal Lóránt elmondta, a Kós Károly, a Tamási Áron, a Benedek Elek, az Eötvös József, a Bányai János, a Baczkamadarasi Kis Gergely és a Marin Preda középiskolák, valamint a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája is részt vesznek az akcióban.

Szabó Kinga, a SzUDiT részéről részletezte az akció tervét: az első héten előkészítik a terepet, kijelölik a gyűjtőpontokat minden résztvevő iskolában, majd a második és a harmadik héten, november 7 és 18 között zajlik a tulajdonképpeni gyűjtés. Tanítási idő alatt az iskolákba, illetve hétköznapokon 10 és 14 óra között az UIET székhelyére (Városháza tér 7 szám, a kapu alatt) várják az adományokat.

Barna hozzátette, főként téli ruhára számítanak és szeretnék, ha nem rongyokat, hanem használható minőségű öltözetet kapnának a felajánlóktól.

A kampány lejártával, a negyedik héten összesítik a ruhacsomagokat és november 26-án DJ Barneey bulijával zárul a kampány. Ruhát még ide is lehet, sőt kell vinni, ugyanis a belépő legalább egy ruhadarab. A bulit követően a szervezők az egyházak segítségével eljuttatják az összegyűlt ruhát a leginkább rászorulóknak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."