Itthon » Közélet

Lehet sízni a hétvégén is

A kedvezőtlen időjárás ellenére sízhetők az udvarhelyszéki sípályák.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

madarasi_szezonnyito
madarasi_szezonnyito
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. január 05., 16:01
2 hozzászólás. 

A Madarasi Hargitán a Nagymihály-havas felső részét, mintegy két-háromszáz métert kivéve minden pálya sízhető, ám az említett szakaszt az „extrémebb" sízők szintén bevállalják – tudtuk meg Sipos Zoltántól, a Madarasi Hargita sípályáinak ügyvezető igazgatójától. Havazás egyelőre nem, illetve nagyon kevés lesz az időjárás-jelentések szerint, de a hőmérséklet kedvez a hóágyúk működtetésének, úgyhogy a következő napokban is folyamatosan működni fognak. A www.madarasihargita.hu honlap webkameráján a Sugó pálya és a Nagymihály látható.

A homoródfürdői sípályán változó a hó vastagsága, van, ahol egyméteres, máshol kevesebb. Benedek Lukács, a Lobogó sípálya üzemeltetője közölte, hogy „elvileg jó" a sípálya, az érdeklődők a www.lobogo.ro honlap kameráján „bekukkanthatnak" a sípályára.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
persze
2012-01-06 09:20:56
Amugy van meg palya Hargita furdon is, nemertem miert nem irnak rola. A hoviszonyok Homorodon kozel sem olyan jok mint itt, mar csak a szintkulonbseg miatt sem. Itt megnezheti mindenki: http://www.jurnalul.ro/webcam/harghita-b-i-210.html
avatar
Belevi
2012-01-07 01:01:42
A cím egy kicsit túlzás, mert nem teljesen fedi a valóságot. A Madarasi Hargitán hó hiányában legfeljebb a léced alját tudod jól összekarcolni. A homoródi pályán ugyan lehet síelni, viszont a kiszolgálás egyre primitívebb. Nagyon tisztességtelen húzásnak tartom, hogy szezon közben egyik napról a másikra szó nélkül csak úgy önkényesen emelnek az árakon. Megtehetik, de nem célravezető. S ha már szó került a Hargita Fürdő sípályáiról, akkor hadd jegyezzem meg, hogy ideje lenne egy kicsit befektetni annak érdekében, hogy érdemes legyen oda járni síelni. Amíg a Csipikén lehet csak síelni, addig tényleg szóra sem méltó az egész.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."