Itthon » Közélet

Meghosszabbított nyitvatartással várnak a Hargitán

Hóhányó Olimpia, gyerek és ifjúsági síverseny, nyílt nap és korábban induló felvonók – hétvégén várják a sízni vágyókat a Madarasi Hargitán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

madarasi_szezonnyito
madarasi_szezonnyito
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. február 23., 14:43
1 hozzászólás. 

A nagy érdeklődésre való tekintettel, és az egyre hosszabbodó nappaloknak köszönhetően a hétvégére meghosszabbították a sípályák nyitva tartását. Február 25-től március végéig szombaton és vasárnap 17 óráig működnek a sífelvonók.

Hóhányó Olimpia, Góbé Kupa és Fischer Nyílt Nap várja a Madarasi Hargitára érkező vendégeket. A mozgalmas programokra való tekintettel szombaton 9 óra 30 perckor indulnak a sífelvonók.

Február 24 és 26 között rendezik tizenhetedszerre a Hóhányó Olimpiát. Részletes információkat ide kattintva találnak.

Február 25-én, szombaton szervezi a Tusa Sportklub a megyei gyerek és ifjúsági síversenyt, a Góbé Kupát. A szlalom síversenyt a Nagy Mihály sípályán szervezik. A verseny miatt szombaton a pálya bal oldala (azaz a felvonó felé eső oldala) le lesz zárva szinte teljes hosszában (a legfelső, legmeredekebb szakasz kivételével). A pálya jobb oldala szabadon, zavartalanul használható, így a közkedvelt Kicsi Mihály - Hadak Útja - Nagy Mihály alsó szakasz nyitva marad a vendégek számára.

A síverseny 10 óra 30 perckor kezdődik, nevezni 9 óra 30 perc és 10 óra 30 perc között a helyszínen lehet, a Nagy Mihály sípálya alján felállított szervezői sátornál.

A síversenyre benevezett már a borszéki, a csíkszeredai, a gyergyószentmiklósi, a maroshévízi és a székelyudvarhelyi sportiskola sícsapata, de minden jelentkezőt szívesen várnak a szervezők. A síversenyen hat életkori kategóriában indulhatnak külön a lányok és fiúk.

A következő kategóriákban lehet nevezni:

óvodás lány/fiú
1.-2. osztályos lány/fiú
3.-4. osztályos lány/fiú
5.-6. osztályos lány/fiú
7.-8. osztályos lány/fiú
9.-12. osztályos lány/fiú

A Góbé Kupa ideje alatt a Fischer sílécek forgalmazója nyílt napot szervez. A Nagy Mihály és a Súgó Sípályák találkozásánál található büfé mellett lesz felállítva a bemutató sátor, ahol a 2012-es modellek teljes kínálatát nézhetik meg az érdeklődők.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
fa
2012-02-23 16:28:27
Buli után hó(ra) hányó olimpia :P

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."