Itthon » Társadalom

Zár a Hargita, de nem akárhogyan (videó)

Szezonzáró akció lesz a hétvégén a Madarasi Hargitán. Extrémversenyt is rendeznek. 

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
havashargitasugo

Ezért lett olyan hideg

Megérkezett a hó a Madarasi Hargitára, a hideget itt...
korond26

Valami bűzlik Korondon

Találkoztunk a helyiekkel, a szemétügyről...
Séra Zoltán fotó: Egyed Ufó Zoltán

Séra Zoltán emigrál (videó)

A korondi szemét áldozata elmeséli, miért hagyja itt a...

Hargita
Fotó:Madarasi Hargita, a Battle on Snow Facebook oldala
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2017. március 31., 09:11
0 hozzászólás. 

Ezen a hétvégén elköszön a téli sportok kedvelőitől a Madarasi Hargita Síközpont, vasárnap, április 2-án lesz az utolsó alkalom (decemberig), amikor még egy jót sízhetnek a hóbolondok.

Ennek alkalmából hétvégi akciót hirdetnek: az egész napos felnőtt bérlet most 39 lejbe, míg a gyerekbérlet 25 lejbe kerül pénteken, szombaton és vasárnap is.

A gerinc, a Kicsi Mihály és a Nagy Mihály alsó szakasza is kiváló állapotú, nincsenek fekete foltok. A Súgó pálya felső szakasza jó, a fal néhol köves és foltos, de kellő odafigyeléssel sízhető.

Parkolásra figyelni

A parkolóhelyek leszűkültek, csak a panziók körüli parkolók használhatók. A pálya tetején lévő nagy parkoló jelenleg nem használható.

Jelenleg az ivói út használatát javasolják, a szentegyházi gödrös, sáros, ezért nem ajánlják. Az ivói út jó, hólánc nem szükséges, ám a változékony időjárásra való tekintettel, tartsuk készenlétben – írják a közleményben.

Azt hiszed, ennyi?

Ezen a hétvégén tartják a leglátványosabb hargitai szabadstílusú sí- és hódeszkás versenyt is, a 2. Battle on snow-t. A rangos megmérettetést idén is a RideMore Club szervezi.

A verseny és a döntők szombaton lesznek, külön mérettetnek meg a 14 év alatti, a 14 és 18 év közötti gyerekek, valamint ugyancsak külön kategóriában versenyeznek a 18 év felettiek. A 18 év alattiak közjegyző által hitelesített szülői engedély felmutatásával jelentkezhetnek. További információkért kattanj ide.





0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."