Kultúra » Alter

Elköltötték az olvasók pénzét

A támogatói kártyák és a könyvturkálóban elkelt olvasnivaló árából dvd-ket és divatos könyveket vásárolt a könyvtár. Nyertest is sorsoltak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sztokkszlem

Nézd meg, kik lépnek fel (videók)

Szombaton a műfaj nagyjai szórakoztatják az udvarhelyi...
konyvunnep

Kányádira emlékeznek a Budavárban

És ebből városunk sem marad ki. Kattints és nézd meg,...
Pulzus1801

Sátorosok a Spanyár-ház udvarán

Holnap a Haáz Rezső Múzeum Képtárát is beveszik, csak...

Szőcs Endre igazgató, városi könyvtár, fotó: Csedő Attila
Könyvre váltották a kártyapénzt. Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. december 17., 15:12
1 hozzászólás. 

Másfél hónap alatt összesen 2100 lej gyűlt össze a közel 200 támogatói kártya, a születésnapi kiadvány és az olvasók által kiturkált könyvek árából a Székelyudvarhelyi Városi Könyvtárban.

A pénzből 42 könyvet és 62, a National Geografic által kedvezményes áron felajánlott, ismeretterjesztő és játékfilmeket tartalmazó dvd-t vásárolt az intézmény.

A könyvek közt van gyermek-és ifjúsági irodalom, betsellerek, csupa olyan olvasnivaló, amit az október 15-november 30 közötti időszakban a könyvtárlátogatók javasoltak – mondta el Szőcs Endre igazgató, aki december 17-én, kedden délelőtt sorsolta ki azt a szerencsés olvasót, aki a könyvtár által felajánlott könyvcsomagot nyerte. Fortuna Máthé Melindának kedvezett, aki a könyvtárban veheti át az ajándékot.

Kedvezményekre feljogosító támogatói kártyát (felnőtteknek 15, gyermekeknek 7,50 lejbe kerül) továbbra is lehet vásárolni a könyvtárban, a kuponok árából pedig tavasszal ismét újabb könyvekkel gyarapodik az állomány.

A használt könyvek kuckójába, a könyvturiba is érdemes benézni. A turkáló hétfőn és pénteken 10-12, szerdán 16-19 óra között tart nyitva.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
gifi81
2013-12-19 10:41:24
A szerencsés nyertes Máthé Csilla, nem Melinda.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."