Kultúra » Alter

Fészket raktak a Kossuthban

Új kocsma nyílt a Kossuth Lajos utcában. Rock és blues fog dübörögni az emeleten.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sztokkszlem

Nézd meg, kik lépnek fel (videók)

Szombaton a műfaj nagyjai szórakoztatják az udvarhelyi...
konyvunnep

Kányádira emlékeznek a Budavárban

És ebből városunk sem marad ki. Kattints és nézd meg,...
Pulzus1801

Sátorosok a Spanyár-ház udvarán

Holnap a Haáz Rezső Múzeum Képtárát is beveszik, csak...

feszek
Zenekocsma lett az emeleten, koncerteket is ígérnek
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. január 08., 10:03
0 hozzászólás. 

Egy több mint tizenöt éves álom vált valóra, péntek reggel megnyílt a Fészek Blues & Rock Music Pub a Kossuth utcában, a volt Emelet kávézó helyén. Az Oprpheusz zenekar gitárosaként is ismert Vass István társtulajdonos elmondta, hogy a székelyudvarhelyi vendéglátás egy kis hiányosságát próbálják betömni, azaz helyet adni a blues, rock, jazz, alternatív és egyéb retró hangulatú zenei irányzatoknak igényes módon.

Ahhoz a réteghez szeretnének a legjobban szólni, akik mindig is hiányolták egy ilyenszerű pub létezését, szeretnénk ha ez a generáció ismét eljönne audiciókra vagy csak egy baráti beszélgetésre ráhagyva a gyerekeket a nagymamákra – mondta Vass. Blues, rock illetve jazz koncert-csemegét fognak vetíteni esténként két televízión is, melynek programja majd megtekinthető lesz a közösségi oldalon.

Terveznek délutáni klasszikus gitározásokat, színházi stúdióelőadásokat, illetve az udvarhelyi zenekarok számára a nyílt próbák lehetőségét is felajánlják. Kialakítottak egy Udvarhelyi Sarkot is a belső terembem, ahová az udvarhelyi zenekarok képei kerültek, illetve kerülnek majd a falra. A dizájnelemekként kihelyezett hangszerek használhatók is lesznek, amennyiben a hangulat megkívánja, tehát bárki megmutathatja tudását a színpadon.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."