Kultúra » Alter

A Sziámi is fellép az idei G. Feszten

Lesz színház és más koncertek is, idén május közepén tartják a kulturális fesztivált a G. Café nagytermében.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sztokkszlem

Nézd meg, kik lépnek fel (videók)

Szombaton a műfaj nagyjai szórakoztatják az udvarhelyi...
konyvunnep

Kányádira emlékeznek a Budavárban

És ebből városunk sem marad ki. Kattints és nézd meg,...
Pulzus1801

Sátorosok a Spanyár-ház udvarán

Holnap a Haáz Rezső Múzeum Képtárát is beveszik, csak...

mullerpetersziami
Először lép fel Udvarhelyen Müller Péter Sziámi. Fotó: Origo.hu
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. április 15., 14:17
0 hozzászólás. 

Nem véletlenül épült állandó színpad a G. Café nagytermében, a koncertek és színházi előadások sokkal jobban érvényesülnek, mint annak előtte. Május 8. és 15. között ismét megtartják a több mint egy hetes G. Fesztet. Bihari Lóránt főszervezőtől megtudtuk, hogy a fesztiválon fellép majd a Sziámi zenekar – Müller Péter Sziámi és együttese először koncerteznek Székelyudvarhelyen.

Május 8-án az amerikai Mike Parker's Trio Theory nyitja a fesztivált, másnap slam poetry lesz, kedd este pedig a Sziámi lép fel. Kedden délután érdekes busz-színház lesz, Borbély Emília adja elő a Mady Baby előadást kétszer is (16 óra és 19 óra, az indulás a Kőkereszt térről történik), ami a temesvári színház produkciója. Május 11-én, szerdán a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem koreográfus hallgatóinak vizsgaelőadását lehet megtekinteni, este koncert lesz, a kubai Elsa Valle lép majd fel.

Csütörtökön irodalmi estet tartanak a Látó munkatársainak (Kovács András Ferenc, Láng Zsolt, Vida Gábor, Szabó Róbert Csaba, Demény Péter) részvételével, este a Nagy János Trió dzsesszkoncertje lesz.

Május 13-án, a kolozsvári Reactor Színház előadása lesz, szombaton Kolcsár József adja elő a Zabhegyezőből készült színházi adaptációját, vasárnap pedig a K2 színház produkciójával zárul az idei G. Feszt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."