Kultúra » Irodalom

Olvass te is Kányádit a könyvtárban!

Ismét felolvasómaratont tartanak a könyvtárban és az iskolákban, idén Kányádi Sándor műveit olvassák.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Hargita08

Betekintés a Hargita lelkébe és a nép színházába

Kettős könyvbemutató a Városi Könyvtárban. Egy...
konyvturi

Lepd meg magad egy ingyen könyvvel

Ideiglenes könyvturkáló nyílt a MÜTF Oktatási...
Gerloczyest3

Egész Erdélyt bealtatózták

Milyen nyomokat hagy egy család múltja a...

Fotó: Csedő Attila / archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. február 11., 10:59
0 hozzászólás. 

A városi könyvtárba és az iskolák könyvtáraiba várják azokat, akik részt vennének az idei, hetedik nemzetközi felolvasómaratonon. A felolvasás február 17-én, kedden reggel 9-től délután 5-ig tart.

A szervezők hangsúlyozzák, hogy a rendezvényünk nem olvasóverseny, tehát a gyengébben olvasók is nyugodtan vágjanak neki akár kisebb versek felolvasásának.

A résztvevők most is az alkalomra készült névreszóló könyvjelzőt kapnak ajándékba, ami egyben azt is bizonyítja, hogy részesei voltak a felolvasó maratonnak. Az idei évben az első olvasónk Szőcs Endre könyvtárigazgató lesz, aki megnyitja az egésznapos felolvasást, majd továbbadja a stafétát az ifjúságnak.

Idén is számítanak egész osztályok közös részvételére, illetve várják klubok, családok, magánszemélyek bejelentkezését. Részt vehet bárki jelentkezés nélkül is a nap folyamán bármikor, azonban elsősorban a folyamatosság biztosítása és a torlódás elkerülése miatt jó volna, ha az osztályok, nagyobb csoportok jeleznék, hogy mikor érkeznek.

Ha valamelyik iskola, osztály saját helyszínen szeretne bekapcsolódni, az előre jelentkezhet a könyvjelzőkért. A felolvasómaratonra bejelentkezni László Juditnál lehet a 0743-031116-os telefonszámon vagy a jutka67@freemail.hu e-mailcímen.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."