Kultúra » Kiállítás

Kiállítják A káosz architektúráját

A káosz architektúrája címmel szervezik meg a Hargita Szalont. Lehet jelentkezni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Fotók: Lőrincz Csaba / Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala

Mit kotyog a magyar nemzet a világba?

Az 1956-os forradalom emlékünnepség-sorozata már...
fotokiallitasBalint

Lencsevégen maga az ember

Fotótárlat nyílik a kultúrházban, egy évtizednyi...
kezmuves

Kézműves konferencia és kiállítás

Már csak egy napod maradt, hogy benézz a Bocskai Házba.

chaos
Fotó: kaoszbrigadok.blog.hu
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. július 25., 14:16
0 hozzászólás. 

Hargita megyében élő vagy innen elszármazott képzőművészek jelentkezését várják az idei Hargitai Szalon címmel három helyszínen, Csíkszereda, Székelyudvarhely, Gyergyószentmiklós, szeptember, október és november hónapokban megrendezendő képzőművészeti tárlatra.

A Hargita Megyei Kulturális Központ és Hargita Megye Tanácsa által meghirdetett tárlat címe és témája A káosz architektúrája.

Egy képzőművész maximum két alkotással jelentkezhet. A kétdimenziós munkák nagyobbik mérete nem haladhatja meg a 120 cm-t, a térplasztikák, objektek, installációk súlya pedig a 25 kg-ot. Az alkotásokat kiállítható formában kell benyújtani (akasztóval ellátva, a hátán esetenként az alján felcímkézve).

A benevezett munkákat hattagú zsűri (Túros Eszter, Botár László, Koszti István Miklós – Csíkszereda, Berze Imre - Székelyudvarhely, Damokos Csaba, Ütő Gusztáv - Sepsiszentgyörgy) értékeli, a tárlatra beválasztott munkák közül kettőt 1000 lejes érdemdíjjal jutalmaznak. A munkák leadásakor egy kitöltött benevezési lapot kell leadni, amely letölthető a www.ccenter.ro honlapról, vagy igényelhető a botarlaszlo@gmail.com e-mail címen.

Az alkotásokat a Hargita Megyei Kulturális Központban ( Csíkszereda, Temesvári sugárút 4. sz., földszint) kell leadni augusztus 30-án 15 óráig.

További részletekért a tárlat művészeti vezetőjéhez, Botár Lászlóhoz lehet fordulni a botarlaszlo@gmail.com e-mail címen vagy a 0744 – 646426-os telefonszámon.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."