Kultúra » Tánc

Jól mozog a Néptáncműhely

Véget ért az idei, de jövőben folytatódik a Műhelymunka. Interaktív előadással a gyermekeknek, ingyenes mesejátékkal a fogyatékkal élőknek kedveskednek. 

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
EmberAzEmbertelensegben

Nézd, mit nézhetsz meg! (videó)

Egyenesen Marosvásárhelyről hozzák a centenáriumi év...
KialtoSzo

Vidékre költözik a Néptáncműhely

Az idei évad új előadásával szeretné...
apamtanca3

Kós Károlyra emlékeznek

Mégpedig táncolva. Kezdődik a néptáncműhely idei...

Tündér Erzsébet
Fogyatékkal élőknek mutatják be a Tündér Erzsébetet.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. december 18., 19:51
0 hozzászólás. 

Idén az Udvarhely Néptáncműhely által kezdeményezett Műhelymunka című projekt december 15-én 19 órakor zárult le. A résztvevők egy 44 perces előadás keretén belül foglalták össze az eddig elsajátítottakat. A zárt körben bemutatásra került előadást a jövő évre tervezett nyitott napok alkalmával láthatják az érdeklődők. A vezetőség a résztvevők egy csoportjával folyamatosan tartja a kapcsolatot azzal a céllal, hogy bevonja az Udvarhely Néptáncműhely munkásságába a lehetőségek kedvező alakulása esetén. Jövő évtől folytatódik a Műhelymunka című projekt.

December 19-én, csütörtökön 12 órától kerül sor a „Karácsonyi Mese és ..." játék kicsiknek és nagyoknak című interaktív gyerekfoglalkozás bemutatójára az Udvarhely Néptáncműhely próbatermében (az előadás rendező-koreográfusa Furik Rita) további előadásokra a 2014-es év elején kerül majd sor.

A Művelődési Ház december 23-án 11 órától kézműves foglalkozással, illetve az Udvarhely Néptáncműhely 12 órától a Tündér Erzsébet című táncos mesejátékával ajándékozza meg a fogyatékkal élőket. Az előadást bárki díjmentesen megtekintheti.

 

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."