Kultúra » Tánc

Idén is lesz pedagógusképző a Néptáncműhelynél

Október 10-ig lehet jelentkezni a Romániai Magyar Néptánc Egyesület és az Udvarhely Néptáncműhely által szervezett képzésre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
EmberAzEmbertelensegben

Nézd, mit nézhetsz meg! (videó)

Egyenesen Marosvásárhelyről hozzák a centenáriumi év...
KialtoSzo

Vidékre költözik a Néptáncműhely

Az idei évad új előadásával szeretné...
apamtanca3

Kós Károlyra emlékeznek

Mégpedig táncolva. Kezdődik a néptáncműhely idei...

fotó: illusztráció/Udvarhely Táncműhely/Facebook
fotó: illusztráció/Udvarhely Táncműhely/Facebook
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2014. szeptember 30., 15:54
0 hozzászólás. 

Mindazon pedagógusok jelentkezését várják, akik a népi hagyományokra, jeles napokra, ünnepi szokásokra, népi gyermekjátékokra, táncokra, népdalokra és kézműves mesterségekre hangsúlyt fektetnek oktatói munkájuk során.

A 72 órás Ekete-pekete alatt a pedagógusok néprajzi ismereteik bővítése mellett pszichológus közreműködésével megvizsgálhatják a népművészet szerepét a gyermekek egészséges fejlődésében.

Jelentkezési határidő október 10. A helyek száma korlátozott. A jelentkezési ív letölthető az Udvarhely Néptáncműhely Facebook oldaláról, vagy átvehető az Udvarhely Néptáncműhely székhelyén.

A kitöltött íveket a fenti dátumig kell visszajuttatni az Udvarhely Néptáncműhelyhez, vagy digitálisan elküldeni a tancmuhely@gmail.com e-mail címre. A képzés létrejöttét - mely a pedagógusokkal való egyeztetés alapján november végén, vagy december elején lesz a Művelődési Házban - a Nemzeti Kulturális Alap Közművelődési és Népművészeti Kollégiuma támogatja.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."