Kultúra » Zene

Kivágják szombaton a rezet a fúvósok

Szombaton fúvóskoncert lesz a Dávid Ferenc téren – harmadszor szervezik meg a fúvóstalálkozót.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

Fúvoszenekar
Harmadjára találkoznak a fúvosok
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2012. október 02., 13:17
0 hozzászólás. 

Harmadszor szervez fúvóstalálkozót városunkban október 6-án, szombaton Hargita Megye Tanácsa, a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont és az Udvarhelyszék Kulturális Egyesület. A találkozó színhelye a székelyudvarhelyi Bethlen-lakótelepi park, de hangulatkeltőként a város több pontján is fellépnek a zenekarok.

A III. Székelyudvarhelyi Fúvóstalálkozóra meghívott csoportok a Márton Áron térre (Patkó) érkeznek reggel 9 órakor, valamint 10 és 11 óra között a város különböző pontjain fújják. A zenekarok 11 óra 30 perckor érkeznek vissza a C+C (volt Spar) üzlet parkolójába, ahonnan közösen átvonulnak a Bethlen-lakónegyedi parkba, a Dávid Ferenc térre.

Az ünnepi műsor 12 órakor kezdődik, a hivatalos megnyitó előtt közös művekkel (Kraul Antal: Zrínyi-induló, Honvédek induló) szórakoztatják a közönséget. A hangverseny 12 óra 30 perkor kezdődik.

A zenekarok a következő sorrendben mutatják be repertoárjukat: Udvarhelyszék Fúvószenekar, Csíkkarcfalva Község Fúvószenekara, Korond Fúvószenekara, Csíkkozmás Fúvószenekara, Rétyi Kovács András Fúvósegyesület Zenekara, Gyergyószárhegy Fúvószenekara, Csíkszentmárton Fúvószenekara és Barót Fúvószenekara – tájékoztatott P. Buzogány Árpád művelődésszervező, a Forrásközpont munkatársa.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."