Kultúra » Zene

Nemcsak jó koncertekkel jön a 3. G. Feszt

A Kumm nyitja a sort április 25-én, de műsoron lesz A fajok eredete Kapával és Pepével, itt lesz a Besh O Drom is. Géfeszt, április végén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

fajokeredete
Thuróczy, Scherer és Mucsi A fajok eredetében
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. április 04., 11:43
0 hozzászólás. 

Habár még nem végleges a 3. G. Feszt programja, néhány biztos időpontot és fellépőt megtudtunk már a szervezőktől. Eszerint az április 25. és május 4. között a G. Caféban lezajló fesztivál a Kumm koncertjével kezdődik, másnap az Ági és a fiúk (Bárdos Deák Ágnes, a Kontroll Csoport volt énekesnőjének mostani zenekara) koncertezik.

Hétfőn a marosvásárhelyi művészeti egyetem tánctagozatos végzőseinek vizsgaelőadása lesz, illetve a Stelly együttes (a Steely Dan nagyhírű jazz-rock együttes örökségét játsszák) lép fel. Április 29-én, kedden újabb vizsgaelőadás, irodalmi est lesz, majd a Sebastian Spanache Trio játszik igényes jazzmuzsikát. Másnap újabb előadás, majd Byron (Dan Byron Radunak, a Kumm korábbi énekesének együttese) koncertezik, csütörtökön (május elseje) Látó-irodalmi est lesz, majd Magyarország egyik legjobb jazz-formációja, a Balázs Elemér Group játszik.

A péntek a színházé: nem kisebb nevek, mint Mucsi Zoltán, Scherer Péter és Thuróczy Szabolcs adják elő évek óta nagy sikerrel játszott előadásukat, A fajok eredetét. A zárónapon ismét megtartják az UIET-vasárnapot a fiatal zenekarok gálájával, fellép a helyi Stereogám, illetve a különleges hangzású Besh O Drom.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."