Lyukasóra » Rendezvények

Odasújtós klubkoncerteket ígér a Quimby

A zenekar új dalaiból elsőként az erdélyi közönség hallhat egy kis ízelítőt – jelentette be Kiss Tibor, a Quimby forntembere.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Quimby
Kiss Tibor, Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. március 13., 14:30
0 hozzászólás. 

Igazi sallangmentes odasújtós klubkoncerteket szeretnénk adni. Mivel hosszabb szünet után most lépünk először színpadra, bizonyára ki leszünk éhezve mi is – tette hozzá.

A Quimby Marosvásárhelyen, Sepsiszentgyörgyön, Székelyudvarhelyen, Nagyváradon, Aradon és Kolozsváron lép színpadra április 3-9 között. Az eredetileg ötállomásosra tervezett turné helyszínei közé utólag került föl Arad, mert az együttes tagjai fontosnak tartják, hogy a szórványrégióban is találkozzanak rajongóikkal.

A Quimby 2011 őszén turnézott legutóbb Romániában, akkor a zenekar fennállásának XX. évfordulóját ünnepelték együtt az erdélyi közönséggel. A fiúk a koncertsorozat sikerére való tekintettel döntöttek úgy, hogy újra ellátogatnak a nagyobb magyarlakta városokba és ismét fergeteges hangulatú bulit ígérnek rajongóiknak. Jegyek március 6-tól minden városban kaphatók.

Székelyudvarhelyen a Siculus Ifjúsági Ház színpadára április 5-én lépnek. Jegyek az Udvarhelyi Fiatal Fórumnál (Kossuth Lajos utca 20 ) és a Bagolyvár könyvesboltban (Márton Áron tér 2) lehet vásárolni.

uh.ro/sajtóközlemény


címkék: quimby koncert

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."