Lyukasóra » Rendezvények

Már egy éve a gyerekek kedvence a Zseblak

Óriástortával, ajándék játékidővel, konfettivel és sok-sok kacagó gyerekkel ünnepelte egyéves születésnapját a Zseblak játszóház.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Egyéves születésnapját ünnepelte a Zseblak játszóház
Egyéves születésnapját ünnepelte a Zseblak játszóház | Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. szeptember 15., 13:16
0 hozzászólás. 

Alkalomhoz illő, színes lufikkal díszített kapun léphettek be a Merkúr áruház emeletén található Zseblak játszóházba kicsik és nagyok, akik a nagy napra, vagyis a játszóház egyéves születésnapjára érkeztek.

Vendégekből nem volt hiány, az ünneplés elkezdése előtti fél órában már megtelt élettel a játszóház, mindenhol kacagó, egymással barátkozó, vagy éppen a labdatengerben tomboló gyerekeket és mosolygó szülőket lehetett látni.

Egyéves születésnapját ünnepelte a Zseblak játszóház

Aztán 17 órakor Péter Margó, a játszóház házigazdája közös éneklésre kérte fel a kicsiket, akik lelkesen énekelték a Boldog születésnapot sorait. Ezután következett az ünnepi torta felvágása: a gyümölcsös-joghurtos, tejszínhabbal díszített finomságból mindenkinek jutott, sőt, még repetázni is lehetett, hiszen több mint száz szeletet vágtak az óriástortából.

Nemcsak tortát, hanem élményt is kaptak ajándékba a kicsik, hiszen a születésnapon mindenki számára ingyenes volt az első félóra játék, és a gyerekek kaptak is az alkalmon.

Egyéves születésnapját ünnepelte a Zseblak játszóház

Péter Margó az elmúlt egy évet rengeteg gyerek kacagásával teli tanulóidőszaknak nevezte. Szerinte az első év kiváló tapasztalat volt, ez idő alatt sikerült egyre jobban ráhangolódni a gyerekek és a szülők igényeire. Ők nem csak a különböző játékokat vették napról napra igénybe, de a születésnapok rendezésére kialakított terem is szinte minden nap zsúfolásig volt, sőt, legtöbbször már hónapokra előre le van foglalva, ezért érdemes időben jelentkezni, ha valaki itt szeretné ünnepelni csemetéje nagy napját.

Természetesen a következő évek kihívásairól is szó esett: a Zseblak működtetői szeretnének minél több ötletet kapni a szülőktől és főleg a gyerekektől, de már a közeljövőre is konkrét fejlesztési terveik vannak.

Egyéves születésnapját ünnepelte a Zseblak játszóház

A következő időszakban a legkisebbek, vagyis a három év alatti gyerekek számára szeretnének egy külön játszóhelyet kialakítani, de új, mozgásfejlesztő járgányok beszerzése is szerepel a teendők között. Ezen kívül már októbertől szeretnének karácsonyi díszeket készíteni a gyerekekkel, hiszen a Zseblak idei karácsonyfáját már ezzel díszítenék.

A gyerekeket pedig már most várják, hiszen a szülinapi buli utáni rendetlenséget eltakarították, így a kicsik számára továbbra is nyitva áll a Zseblak játszóház hétfőtől szombatig 9 óra és 20 óra 30 perc között, míg vasárnaponként 10 óra és 15 óra 30 perc között.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."