Záporosan indul a hét

Megerősödő szélmozgás, villámlások, néhol nagymennyiségű csapadék jellemzi a hét eleji időjárást – értesít az Országos Meteorológiai Intézet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Zápor
Változékony időjárás várható
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. június 25., 08:23
0 hozzászólás. 

Hétfőn változékony idő várható. Az égbolt időszakosan beborul és elektromos kisülésekkel, rövid időre megerősödő szélmozgással kísért esőzések alakulnak ki. Eleinte az ország déli részén, majd fokozatosan az Románia más régióiban is záporok, zivatarok fordulhatnak elő.

Helyenként a csapadék mennyisége a 20 litert is eléri négyzetméterenként. Jégeső is lehetséges. A nappali csúcsérték 25 és 33 Celsius fok körül, míg a minimumok 12 és 23 Celsius fok körül alakulnak.

Kedden időszakosan felhősödik az égbolt keleten és elvétve az ország más területein is. Főleg napközben várhatók villámlásokkal kísért esőzések. A csapadék mennyisége jelentős lehet. A szélmozgás főként a hegyvidéken és a tengerparton erősödik meg.

Napközben 21 és 30 Celsius fok körüli értékeket mutatnak a hőmérők, míg az éjszakai órákban 10 és 20 Celsius fokot. Alacsonyabbakat a medencékben,csupán 6 Celsius fokot.

uh.ro/manna.ro



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."