Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a lépéseket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...
szatmaripanorama

Hivatalos: kétnyelvű lakcímek lesznek Szatmáron

Magyarul is feltüntetik a személyiken az új...

tuzolto
archív fotó/ Egyed Ufó Zoltán
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2018. október 26., 09:32
0 hozzászólás. 

A Pavel Zăgănescu Tűzoltó- és Polgárvédelmi Altiszti Iskola felvételi vizsgát hirdet a 2019-ben induló tűzoltó és polgárvédelmi altiszti, valamint műszaki altiszti képzésre. Az egyéves, ingyenes szakmai felkészítőre 2018. november 23-ig lehet jelentkezni.

A képzésekre olyan 18-27 év közötti fiatalok jelentkezhetnek, akik büntetlen előéletűek, érettségi diplomával, megfelelő fizikai és szellemi képességgel rendelkeznek, köztisztviselői állásból nem bocsátották el, vagy oktatási intézményből fegyelmi kihágás miatt nem utasították el.

Országos szinten 300 helyet hirdettek meg, melyből tűzoltó és polgárvédelmi altiszt szakon két hely van fenntartva a roma nemzetiségűek részére. 

A sikeresen felvételezők számára ingyenes oktatást, szállást és étkezést biztosítanak a Prahova megyei Boldești-en található tanintézményben. 

A beiratkozási kérelmet a Hargita Megyei Olt Katasztrófavédelmi Felügyelőség humán erőforrás osztályához lehet benyújtani 2018. november 23-ig. További információkért érdemes az intézmény székhelyén: Csíkszereda, Hunyadi János utca 8. szám alatt vagy telefonon a 0266-371657 számon érdeklődni.

Aki attól tart, hogy nem felel meg a követelményeknek, az előzetes erőnléti felmérőn vehet részt egy székelyudvarhelyi cégnél, majd felkészítik a versenyvizsgára is. A felkészítőre november 26-án 16 óráig lehet jelentkezni a bariczgergely@hargitamegye.ro címen vagy a 0266-207703 (belső 1209) telefonszámon.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."