Változékony időnk lesz

Hűvös, váltakozó nedvességű léghullámok határozzák meg a következő napok időjárását – értesít az Országos Meteorológiai Intézet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Felhős ég
Az időszaknak megfelelő hőmérsékleti értékek várhatók
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. július 16., 12:34
0 hozzászólás. 

Hétfőn lehűl az idő az egész országban és legtöbb 23-33 Celsius fokot mutatnak a hőmérők. Helyenként az ország déli részén 35-36 Celsius fokig is felkúsznak a higanyszálak. Változékony lesz felettünk az égbolt, főleg a keleti részen és a hegyvidéken várhatók felhőátvonulások. Csapadék délután és az esti órában valószínű. Esőzések idején megerősödik a szélmozgás és villámlások is előfordulhatnak.

Néhol a jégeső lehetősége sem kizárt és szintén helyenként a csapadék mennyisége meghaladhatja a 20-30 litert négyzetméterenként. Legkevesebb 8-9 Celsius fokot mérhetnek a medencékben és 20-21-et mutatnak a hőmérők a tengerparton.

Kedden többnyire szép időnk lesz, a hőmérsékleti értékek az időszaknak megfelelően alakulnak. Csak helyenként borul be és főleg a hegyvidéken valamint a szubkárpáti régiókban valószínű csapadék. 22 és 32 Celsius fokot napközben, 10-20 Celsius fokot este és az éjszakai órákban mutatnak a hőmérők.

Szerdán is többnyire napos időnk lesz. Beborulhat délután a északon és északkeleten, itt kisebb esőzések is előfordulhatnak. Csak a hegyvidéken erősödik meg a szélmozgás, máshol mérsékelt marad. A nappali maximumok 22 és 32 Celsius fok körül, míg a minimumok 11 és 21 Celsius fok körül alakulnak.

uh.ro/manna.ro



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."