Mennyit esik szeptember 24-ig?

Igen, az eső. Közzétette kétheti előrejelzését az Országos Meteorológiai Intézet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Őszi időjárás
Továbbra sem várható csapadék
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. szeptember 11., 13:58
0 hozzászólás. 

A Középtávú Időjárás-Előrejelzések Európai Központjának (ECMWF) megfigyelései alapján a meteorológusok összeállították a következő két hét időjárás-jelentését.

Erdélyben szeptember 11. és 13. között melegebb lesz az ilyenkor megszokottnál, akár 26 Celsius fokos csúcsértékre is számíthatunk, míg legkevesebb 10-11 Celsius fokot mutatnak a hőmérők.

Szeptember 14. és 16. között kb. 5 Celsius fokkal hűl le a levegő hőmérséklete, majd ismét fokozatos felmelegedés kezdődik szeptember 20-ig.

Szintén az évszakhoz képest meleg időjárás várható szeptember 20. és 24. között Erdélyben, a nappali maximumok 24-25, míg a minimumok 9-10 Celsius fok körül alakulnak.

A fent említett időszakban az esőzések is elkerülik térségünket, ez alól szeptember 15-e kivétel, amikor nagyobb mennyiségben kaphatunk az égi áldásból, a többi napokon elenyésző lesz a csapadék mennyisége.

A hegyvidéken nem változik különösebben a levegő hőmérséklete az időszak elején, majd lehűlés kezdődik, és átlagban 4 Celsius fokot mutatnak a hőmérők. Szeptember 14. és 17. között a változékony időjárás mellé nagymennyiségű csapadék is társul. Többnyire a Bánátban, a Déli-Kárpátokban és a Kárpát-Kanyarban valószínű csapadék.

uh.ro/manna.ro



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."