Románia délkeleti részén erős havazás várható

Nyugati szomszédunknál komoly fennakadást okozott a havazás, erőjelzések szerint térségünkben nem lesznek hasonló problémák.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

havazas_utca
havazas_utca
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. január 31., 16:06
0 hozzászólás. 


Hétfőtől újra sárga kódjelzés lesz érvényben Románia délkeleti részén, ezúttal hat megyében – Galaţi, Brăila, Tulcea, Kostanca, Ialomiţa és Călăraşi – intenzív havazásra figyelmeztet az Országos Meterológiai Intézet.

havazas_utca

Magyar szomszédainknál már hétvégén fennakadásokat jeleztek. Szombaton Magyarország középső részén a legmagasabb fokozatú, piros jelzésű riasztást rendelték el. Az erős havazás miatt fél napra bezárt a Ferihegyi repülőtér. Megnőtt a balesetek száma, 24 óra leforgása alatt átlagosan 20-25 centiméternyi hó hullott. Vasárnap reggelre is komoly fennakadásokat jeleztek, néhány település megközelíthetetlenné vált.

Ha az erőjelzéseknek hinni lehet, a mi térségünkben nem lesznek hasonló problémák. Jövő héten -3 és 0 Celsius fok körül ingadozik majd a nappali hőmérséklet. Többnyire borongós lesz az időjárás, helyenként havasesőre illetve enyhe havazásra számíthatunk. A közlekedést köd nehezítheti.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."